Policija patversmē nogādā grūtnieci, kura izlikta no dzīvokļa

Pagājušās nedēļas piektdienā patversmē nogādāta kāda grūtniece un viņas civilvīrs, kuri abi izlikti no īrēta dzīvokļa. Saimnieks miteklim nomainījis atslēgu un visas īrnieku mantas atstājis kāpņu telpā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas pašvaldīas policijā (RPP), 24.janvāra pēcpusdienā policisti saņēmuši izsaukumu uz kādu namu Rīgā, Meldru ielā. Noskaidrojot situāciju, policisti nolēma grūtnieci un viņa civilvīru - ārvalstu pilsoni - nogādāt patversmē. 

 

Savukārt šajā pašā dienā, tikai agrā rīta stundā - ap plkst.6.30 tika saņemta informācija, ka 2.maršruta tramvajā brauc plāni ģērbies, pārsalis apmēram 7 gadus vecs bērns. Nepilngadīgais tika nogādāts RPP dežūrdaļā, kur noskaidrots, ka viņš aizbēdzis no mājām. Bērns nogādāts dzīvesvietā un nodots mātei. 

Reklāma
Reklāma

 

Vēl piektdien pēc plkst.17 RPP saņemta informācija, ka Daugavā, pretī Mūkusalas ielai, pa ledu staigā divi bērni. Sadarbībā ar glābšanas dienestu abi bērni nocelti no ledus un nogādāti dzīvesvietās pie vecākiem. Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.