Daugavpilī Ziemassvētku vakarā auto notriec 2 gājējas

Ziemassvētku vakars bēdīgi beidzies divām sievietēm Daugavpilī, kad kāds automašīnas vadītājs viņas notrieca uz gājēju pārejas. Abas cietušās nogādātas slimnīcā. Arī dzērājšoferi nav ņēmuši vērā policijas brīdinājumu par plašajiem reidiem.

Kā redzams, arī uz gājēju pārejas nevar būt īsti drošs. Pirms šķērso ielu, pārliecinies par savu drošību!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā redzams, arī uz gājēju pārejas nevar būt īsti drošs. Pirms šķērso ielu, pārliecinies par savu drošību!

 

Kā portālam mammamuntetiem.lv pastāstīja Valsts policijas preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar ap plkst.19.30 Daugavpilī kāds 1961.gadā dzimis automašīnas "Ford Mondeo" vadītājs uzbrauca divām sievietēm, kuras ielu šķērsoja pa gājēju pāreju. Cietušās - 1934. un 1965.gadā dzimušas sievietes nogādātas slimnīcā. 

Kopumā visā valstī vakar reģistrēti 22 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 4 cilvēki. Par laimi, bojā gājušo avārijās aizvadītajā diennaktī nav.

Reklāma
Reklāma

Toties iereibušie vadītāji gan nav ņēmuši vērā iepriekš policijas izplatīto brīdinājumu, ka svētku laikā notiks plaši reidi. Vakar kopumā pieķerti 13 iereibuši autovadītāji, bet vēl 8 cilvēki reibumā vadījuši velosipēdu vai motorolleru. Par braukšanas ātruma pārsniegšanu vakar sodīti 199 transportlīdzekļu vadītāji.

Piemēram, 24.decembrī ap plkst.1.30 Rīgā, Katlakalna ielā kāds 1991.gadā dzimis vadītājs, būdams 1,44 promiļu reibumā, ar automašīnu "BMW" ietriecās kokā un apgāzās. Iereibušais vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.