No patversmes paņemts suns Lielbritānijā saplosa 4 gadus vecu meiteni

Traģisks negadījums noticis Lielbritānijā, Leičestras apgabalā, kur no kādas labdarības iestādes paņemts suns saplosījis 4 gadus vecu meitenīti. Māte savu meitiņu mēģinājusi glābt no agresīvā suņa, bet bija jau par vēlu. Suns tika nodurts, bet mazulīte no gūtajām traumām mira slimnīcā, vēstī britu portāls dailumail.co.uk

Šis no patversmes paņemtais suns agresijas lēkmē saplosīja 4 gadus vecu meiteni. Foto:dailymail.co.uk

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šis no patversmes paņemtais suns agresijas lēkmē saplosīja 4 gadus vecu meiteni. Foto:dailymail.co.uk

 

 

Meitenīte bija spēlējusi ar milzīgo franču mastifa sugas suni, kad tas viņu sācis plosīt. 30 gadus vecā meitenes māte mēģinājusi meitu atbrīvot, bet suns, pēc kaimiņu atstāstītā, mazuli svaidījis "kā lupatu lelli". Kaimiņi par notikušo sadzirdējuši pēc meitenītes mātes kliedzieniem, viņa visa bijusi aptraipīta asinīm.

Lai atbrīvotu meitu, sieviete suni sadūrusi. Tiek pieļauts, ka suns pie iepriekšējiem saimniekiem piedzīvojis vardarbību, tādēļ nepamatoti uzbrucis bērnam, lai gan mazule ar jauniegūto draugu arī iepriekš spēlējusies un viss bijis kārtībā.

Reklāma
Reklāma

Lai gan meitene ar smagām traumām tika nogādāta Notinghemas slimnīcā, viņas dzīvību glābt neizdevās. Meitenīte šogad bija sākusi skolas gaitas, bet vakar, kad notika traģiskais negadījums, palikusi mājās saistībā ar veselības problēmām.

 

Sagatavots pēc ārzemju medijos pieejamās informācijas.