Bērnu joku konkursa novembra uzvarētājs dosies uz Leļļu teātri. Piedalies!

Iesūti sava bērna spārnotos teicienus un piedalies novembra joku konkursā. Šajā reizē balva no Latvijas Leļļu teātra. Uzvarētājs kopā ar ģimeni dosies uz kādu no Latvijas Leļļu teātra izrādēm pēc izvēles. 

Viena no Leļļu teātra repertuārā atrodamajām izrādēm ir Lellīte Lollīte.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Viena no Leļļu teātra repertuārā atrodamajām izrādēm ir "Lellīte Lollīte".

Oktobra jokotājus lutina "Glam Collection", uzvarētājam dāvājot dāvanu karti 20.00 LVL/28.46 EUR vērtībā, bet 2. un 3 vietas ieguvēji katrs saņems dāvanu karti 10.00 LVL/14.23 EUR vērtībā.

 

Galveno balvu (dāvanu katri 20.00 LVL /28.46 EUR vērtībā) saņem Antra Nikāna. kura iesūtījusi joku "Nesmukās paliks smukas. Bet kas notiks ar smukajām?"

JOKS. Niks (6 gadi), jautā, kāpēc viņam klasē ir nesmukas meitenes. Atbildu, ka, augot lielākām, meitenes mainīsies un kļūs skaistākas, un puiši arī, tādēļ lai nespriež pēc pašreizējā izskata. Uz ko saņēmu visai neierastu jautājumu: "Un kas notiks ar smukajām meitenēm?"

 

 

Dāvanu kartes 10.00 LVL/14.23 EUR vērtībā saņem Austra Balode par joku "Kādos pulciņos gribētos iet? Uz veikalu..." un Ilze Ozoliņa par joku  "Tas ir princis, un tā ir... sieviete"

 

JOKI. Gustavs (4 g.v.) pie friziera. Dzied savā nodabā, kamēr gaida savu kārtu. Friziere: "Gustav, Tev jau jāsāk iet kaut kādos pulciņos, vai ne? Uz kurieni Tu gribētu iet?" Gustavs pēc neilgas pārdomu pauzes: "Nuu... es gribētu iet uz veikalu!"

 

 

Pētām mammas un tēta kāzu bildes. Annija rāda uz tēti: ''Tas ir princis.'' Tad parāda uz mammu un saka: ''...un šī ir sieviete!''

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma.

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aicinām piedalīties NOVEMBRA joku konkursā!


Šajā reizē balva no Latvijas Leļļu teātra - ielūgumi visai ģimenei uz kādu no izrādēm pēc izvēles.

Leļļu teātra repertuāru skaties: www.lelluteatris.lv

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Novembra konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. novembrim (ieskaitot).