Aicina vidusskolēnus sekot Rīgas Tehniskās universitātes studentiem

Līdz 16. oktobrim Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina vidusskolēnus pieteikties dalībai projektā «Seko studentam», lai vienu dienu skolēnu rudens brīvlaikā pavadītu kopā ar RTU studentiem un iepazītu viņu ikdienu.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Projekta laikā – no 28. oktobra līdz 1. novembrim – vidusskolēni varēs izvēlēties interesējošo RTU fakultāti un studiju programmu un sekot kāda studenta gaitām lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīsties arī ar plašajām ārpusstudiju aktivitātēm: sporta komandām, tautas mākslas kolektīviem un RTU Studentu parlamenta (SP) darbību.

 

«Dalība šajā projektā bija neaizmirstama pieredze. Tā deva man iespēju redzēt, kāda ir studentu dzīve un radīja vēlmi pievienoties šim pulkam. Projekta laikā tiku iepazīstināta ar RTU SP biedriem un dažādiem viņu organizētiem pasākumiem. Tieši šī diena lika man saprast, ka esmu atradusi īsto vietu, kur iegūt augstāko izglītību, jaunus draugus un neizmirstamas atmiņas,» stāsta RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātes (DITF) 1. kursa studente Ilze Bērziņa.

Reklāma
Reklāma

 

Dalībai projektā «Seko studentam» var pieteikties līdz 16. oktobrim.

Pieteikuma anketas un sīkāka informācija par projektu www.sekostudentam.lv.