Piesaki savu dēlu Superpuikas konkursam!

Vēl līdz 28.septembrim iespējams pieteikties konkursam "Superpuika 2014". Atsaukties aicināti  2001. un 2002.gadā dzimuši zēni no visas Latvijas. Konkurss "Superpuika" ir ikgadējs un unikāls Latvijas notikums, vienīgais tik liela mēroga konkurss pusaudžiem Latvijā. To jau 23.reizi organizē Tehniskās jaunrades nams "Annas 2".

Priekšplānā - superpuika Klāvs Putenis, bet tad viņš vēl nezināja, ka iegūs šo titulu. Foto autors - Andrejs Grants.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Priekšplānā - superpuika Klāvs Putenis, bet tad viņš vēl nezināja, ka iegūs šo titulu. Foto autors - Andrejs Grants.

 

Ceļš līdz Superpuikas titulam ved cauri trim kārtām, sākotnēji piesakoties ap 150 puikām. Pirmā kārta norisināsies  8.oktobrī, otrā - 4. decembrī, veidojot atlasi lielajam finālam martā. Finālā 10 labākie puiši plecu pie pleca sacenšas Rīgas Cirka arēnā skatītaju un kameru priekšā, kā arī saņem vērtīgas balvas no konkursa atbalstītājiem.

 

Lai kļūtu par Superpuiku ir jābūt universālam - jāprot apstrādāt koku, precīzi nomērīt, rīkoties ar nazi un āmuru, siet mezglus, rāpties pa virvi, pārvietoties augstumā, darboties ar mālu, radīt oriģinālu dizainu utt..

 

Reklāma
Reklāma

Pieteikties iespējams līdz 28.septembrim, izpildot on-line anketu mājaslapā http://www.tjn.lv/superpuika/ vai personīgi Tehniskās jaunrades namā "Annas 2", 1.stāvā, pie administratores.

 

Par konkursa "Superpuika 2013" uzvarētāju kļuva Rīgas V.Zālīša sākumskolas 6.klases skolēns Klāvs Putenis. Otro vietu izcīnīja Arnis Tučs no Riebiņiem, 3.vietu - Mārtiņš Putniņš no Rīgas Hanzas vidusskolas un Andris Tīrums no A.Pumpura Rīgas 11. pamatskolas.