Konkurss - iesūti sava labā darba foto

Draudzīgā projekta īstenošanas gaitā izsludināts labo darbu foto konkurss, un tā dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt Draudzīgo festivālu 24.augustā Mežaparka Zaļajā teātrī. Festivāls ir paredzēts kā kopīgi svētki pēc labi padarītiem darbiem bez atkarību izraisošu vielu klātbūtnes, jo festivāla ieejas biļete - labais darbs.

izdari labu darbu, iemūžini to fotogrāfijā un nosūti konkursam. Balvā - ielūgums uz īpašu festivālu. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

izdari labu darbu, iemūžini to fotogrāfijā un nosūti konkursam. Balvā - ielūgums uz īpašu festivālu. Publicitātes foto.

 

 

Festivāla laikā brīvā un radošā atmosfērā būs iespēja baudīt krāsainus kokteiļus sulu bārā, salsu un kapoeiru deju meistarklasēs, laimi sporta spēlēs, savas prasmes improvizācijas teātrī, ielu mākslā, meditācijā un austrumu cīņās, uzzināt, kā pagatavot veselīgu ēdienu un kā tikt pie vietējiem bioloģiskiem produktiem. Pasākuma kulminācija būs koncerts, kuru ar savu dalību atbalsta Goran Gora, Kārlis Būmeisters&MAttERS, Evija Smagare, grupa "Blitze", Antra Stafecka, Marta Ritova, Mārtiņš Ruskis un citi Latvijā populāri mūziķi un mākslinieki. 

 

Kā nokļūt šajos svētkos?

Izdari savu labo darbu, nofotografē to un atsūti Draudzīgā festivāla organizatoriem - festivals@draudzigs.lv ar norādi “konkursam”. Esi radošs! Fotokonkursā var piedalīties pa vienam, ģimenes vai draugu lokā, vai darba kolektīvā. 

 

Konkursa nolikumu var atrast šeit http://www.draugiem.lv/draudzigs/pages/35378

Ielūgumus uz festivālu vari iegūt, arī piedaloties Mārtiņa Freimaņa fonda talkā dzīvnieku patversmē Ulubele 10.augustā vai pārgājienā gar Baltijas jūru projekta Mana Jūra ietvaros līdz 8.augustam.

Reklāma
Reklāma

Publicitātes foto.

 

Draudzīgā projekta uzdevums ir veicināt apzinātību sabiedrībā, iedrošināt un atbalstīt vēlmi palīdzēt citiem un apkārtējai videi, mazināt materiālo ieinteresētību savstarpējās attiecībās, kā arī popularizēt dažādus veselīgus un attīstošus brīvā laika pavadīšanas veidus.

 

Projekta veidotāji ir brīvprātīgo domubiedru grupa. Šī grupa ir atvērta visiem, kuri vēlas piedalīties projekta veidošanā un norisē, veltot tā realizācijai savu brīvo laiku, prasmes, idejas,  vai materiālus līdzekļus.