Iereibusi sieviete ar pitonu ap kaklu pieprasa policistiem sniegt taksometra pakalpojumus

Rīgas Centra iecirknī ieradusies kāda manāmi iereibusi sieviete ar pitonu ap kaklu, pieprasot viņu nogādāt mājās. Pitons atsavināts un nodots Rīgas Zooloģiskā dārza pārziņā. 

Manāmi iereibusi sieviete ar pitonu ap kaklu policistiem pieprasa viņu nogādāt mājās. Foto no policijas arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Manāmi iereibusi sieviete ar pitonu ap kaklu policistiem pieprasa viņu nogādāt mājās. Foto no policijas arhīva.

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona policijas pārvaldē, Centra iecirkņa darbinieki saņēma zvanu no kādas sievietes, kura lūdza, lai policisti nogādā viņu mājās, taču policijas darbinieks atbildēja, ka policija šādus pakalpojumus nesniedz.

 

Neilgu brīdi pēc sarunas sieviete Matīsa ielas iecirknī ieradās personīgi un atkārtoti pieprasīja, lai likumsargi viņu nogādā mājās, turklāt viņa bija manāmā alkohola reibumā un viņai ap kaklu bija pitons.

 

Vēlāk policijas darbinieki noskaidroja, ka iereibusī sieviete ir dzimusi 1989.gadā un atrodas 2,59 alkohola promiļu reibumā.

Reklāma
Reklāma

 

Lai gan jaunā sieviete sākumā pitonu nevēlējās atdot policistiem, pēc pārrunām viņa to tomēr atdeva un sadarbībā ar Beinarta klīniku pitons ir nogādāts Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

 

Par dzīvnieku turēšanas prasību pārkāpšanu ir sākata administratīvā lieta, kas tiks nodota Pārtikas un veterinārajam dienestam, informē policija.