Modes dizaineris Džeremijs Skots rada stilīgus bērnu ratus. Nopērkami arī Latvijā!

Bērnu preču ražotājs “Cybex” apvienojies vienā komandā ar amerikāņu dizaineri Džeremiju Skotu (Jeremy Scott), radot kolekciju "Ēdienu kaujas". Krāšņus bērnu ratus, autosēdeklīšus, ratu somas u.c. preces bērniem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Stilīgi kulbu rati bērna, cybex, Džeremijs Skots.

Džeremijs Skots ir amerikāņu mākslinieks, kas dizainējis tērpus tādiem pasaulslaveniem skatuves grandiem kā Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Madonna, Björk un Kanye West. 

 

Savukārt ar bērnu preču ražotāju “Cybex” Dž.Skots ir radījis produktu kolekciju ar nosaukumu „Ēdienu kaujas”. Kolekcijā ietverti guļamie un pastaigu rati, autosēdeklīši, kā arī stilīgi aksesuāri, piemēram, ratu somas un kāju pārvalki.

 

Un šis viss - īpašajā Džeremija Skota veidotajā dizainā! Kas svarīgi – kolekciju nu var iegādāties arī Latvijā, veikalā “BebiCentrs”

Reklāma
Reklāma

Produkcijas dizainā izmantotā tēma “Ēdienu kaujas” nozīmē dažādus animētus pārtikas produktus un ēdienus - popkornu, burgerus, gāzētu dzērienu pudeles un karstmaizes, kas izvietoti uz mirdzoši zilas krāsas tekstila. 

 

Pats Džeremijs Skots par savu radīto dizainu saka: “Mana iedvesma ir nākusi no visa, kas man ir apkārt. Tās ir filmas, atmiņas un mākslas muzeji. Mani ir iedvesmojuši draugi un tas, kā es veidoju savu personīgo stilu. Apvienojot to visu kopā, esmu radījis kaut ko jaunu!”

 

Džeremija Skota kolekcija Latvijā nopērkama pie oficiālā “Cybex” pārstāvja Latvijā - veikalā „BebiCentrs” Brīvības ielā 174a un interneta veikalā www.bebicentrs.lv.

Kulbu rati.