Skolnieces kļūst trakas! Skolas beigu pasākumus atzīmē pusplikas. FOTO

 

Pirms gada plašu rezonansi ieguva līdz tam nevienam nezināma skolniece no Ukrainas, kura skolas izlaiduma svinīgajā aktā ieradās ģērbta teju apakšveļā. Šogad skolnieču atkailināšanās acīmredzot kļūst par „trendu”: Tatarstānā tagad meklē skolnieci, kura naktī pēc pēdējā zvana pusplika un ar bantēm matos pozēja, lai pēc tam foto izplatītu tīmeklī, vēsta ziņu portāls www.kasjauns.lv.
Vai skolnieces kļūst izvirtušas? Fotografēties pusplikām skolas pasākumu noslēgumos jau uzskatām par tendenci.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vai skolnieces kļūst izvirtušas? Fotografēties pusplikām skolas pasākumu noslēgumos jau uzskatām par tendenci.

 

Fotogrāfijas internetā parādījās 25.maija vēlā vakarā, un tajās redzama puskaila jauniete. Šajā dienā vairākās Tatarstānas skolās tika svinēts pēdējais zvans – tas ir brīdis, kad priekšā vairs tikai eksāmeni un mācību stundas vairs nenotiek. 

 

Bildes izplatījās vairākos sociālajos tīklos uzreiz, kas liecina par to, ka tās speciāli portālos ievietotas. Tajās redzama jauniete veļā, zeķēs un ar bantēm matos. Viņas seja gan aizsegta. 

 

Pilsētas mērija uzreiz sākusi meklēt attēlos redzamo meiteni, taču vietējiem medijiem pauda, ka negribētu ieslīgt komentāros par šo incidentu, jo nevēlas tam pievērst pastiprinātu uzmanību un iespējamību, ka meitenei uzrastos sekotājas.

 

 

„Detalizēti komentēt šo situāciju mēs negribētu. Ir skaidrs, ka šāda skolas beigu svinēšana ir morāli kropla, un mēs risināsim šo jautājumu ar meitenes vecākiem, kad viņa būs identificēta,” Krievijas medijam LifeNews komentēja Tatarstānas pilsētas pārvaldes darbinieks. 

 

Bildes izplatījās vairākos sociālajos tīklos uzreiz, kas liecina par to, ka tās speciāli portālos ievietotas.

Reklāma
Reklāma

 

 

Skolnieces izlaiduma kleita.

Attēlā ukraiņu meitene, kas ar sava tērpa izvēli kļuva populāra pērnā gada izlaiduma laikā.

 

Pirms gada tieši eksāmenu laikā Kasjauns.lv vēstīja par ukraiņu meiteni, kura kļuva neticami populāra pēc tam, kad uz skolas svinīgo izlaiduma ceremoniju ieradās puskaila. Pāris dienas par viņas personu nebija zināms itin nekas – vien fakts, ka skolniece speciāli šokējošā skatā ieradusies izlaidumā. Par to liecināja fotogrāfijas, kurās viņa, ļoti apmierināta ar savu izskatu, fotografējās pie skolas ar klasesbiedriem un arī vecākiem. 

 

Avots: www.kasjauns.lv