Par godu Māmiņdienai notiks Pērļu medības bērniem - "Andele Mandele KIDS"

Par godu Māmiņu dienai sestdien, 11.maijā no plkst.11 - 17, Skonto hallē (E.Melngaiļa ielā 1) norisināsies jau piektās, līdz šim vērienīgākās Pērļu medības bērniem - "Andele Mandele KIDS", kur jaunās māmiņas varēs jaukā atmosfērā iepirkties un nomedīt mazajām dāmām un kundziņiem vērtīgas lietas.

Sestdien notiks Pērļu medības bērniem. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sestdien notiks Pērļu medības bērniem. Publicitātes foto.

 

 

Zinot to, ka bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas Jūsu mazajam vairs neder, vai arī iemainītu, iegādātos ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām, portālu mammamuntetiem.lv informēja andeles organizatore Līva Jaunozola.

 

Plānotais dalībnieku/tirgotāju skaits: 200-250

Apmeklētāju skaits: neierobežots 

Ieejas maksa andelē no plkst.11 - 14.30:

0.50 LVL ( ieeja bērniem līdz 12 g.v: bezmaksas) 

Reklāma
Reklāma

 

Tā kā pasākuma norises telpas šoreiz ir plašas, pieteikšanās dalībniecēm/tirgotājām vēl ir iespējama līdz 9.maija vakaram, rakstot uz epasta adresi: liva.jaunozola@gmail.com 

 

Piedāvājuma klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas, rati jeb viss, kas mazajiem ir aktuāls. Arī par grūtniecēm nebūs piemirsts. 

 

Kā ikkatrā andelē - paredzēts arī labdarības stūrītis, tādēļ, ja Jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām - ar prieku to pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām nepieciešama.