Jauns žurnāls pirmsskolas un skolas vecuma bērnu vecākiem

Jaunais ikmēneša drukātais žurnāls "Vecākiem" ir adresēts pirmsskolas un skolas vecuma bērnu vecākiem ar mērķi mudināt vecākus turpināt atbildīgi domāt par savu bērnu fizisko un emocionālo veselību, psiholoģiju un skološanās procesiem.

Jaunais izdevums Vecākiem būs nopērkams par 0.55 Ls.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jaunais izdevums "Vecākiem" būs nopērkams par 0.55 Ls.

 

 

Žurnāls veidots kā atsevišķu rakstu izlase no lielāko atsaucību guvušajām tēmām, kas publicētas izdevuma elektroniskajā versijā www.izglitiba-kultura.lv. 

 

"Jāpiekrīt, ka bērna gaidīšanas un kopā būšanas laiks līdz skolas vecumam ir svarīgs, jo tajā ieliekam pamatus bērna turpmākajai dzīvei," norāda izdevuma "Vecākiem" redaktore Vita Pļaviņa. "Taču viss turpinās arī pēc tam! Tāpēc esam kopā ar pirmsskolēnu un skolēnu vecākiem, kuri ir gatavi uzņemties atbildību par saviem lēmumiem - kuri tur roku nevis uz bērnu vai skolotāju, bet uz sava pulsa, esot kopā un līdzās bērnam - palīdzot viņam un no jauna izzinot sevi," saka jaunā izdevuma redaktore. 

 

Reklāma
Reklāma

Pirmajā drukātā žurnāla "Vecākiem" numurā var iepazīties ar rakstu par tik ierasto, bet reizēm nenovērtēto pamatprasmi - lasīšanu. Vai tai ir kāds sakars ar izdzīvošanu? Padomāt par jautājumu, kurš tad īsti audzina mūsu bērnus - vecāki vai medijs? Lasīt analīzi par tēva lomas maiņu ģimenē. Iepazīties ar modes dizainera Ginta Budes ieteikumiem uztvert apģērbu kā veselību ietekmējošu faktoru un fizioterapeites Kristīnes Stalīdzānes vingrinājumiem, kā atcerēties par savu ķermeni caur elpošanu. 

 

Drukāto izdevumu "Vecākiem" plānots izdot reizi mēnesī un to varēs iegādāties preses tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Elektroniskais izdevums "Vecākiem" turpinās iznākt divas reizes mēnesī. Tas nopērkams un lasāms mājas lapā: www.izglitiba-kultura.lv.