Par šā gada superīgāko puiku atzīts Rīgas V.Zālīša sākumskolas 6.klases skolēns Klāvs Putenis

 

Par konkursa "Superpuika 2013" uzvarētāju šonedēļ kļuvis Rīgas V.Zālīša sākumskolas 6.klases skolēns Klāvs Putenis. Otro vietu izcīnīja Arnis Tučs no Riebiņiem, 3.vietu - Mārtiņš Putniņš no Rīgas Hanzas vidusskolas un Andris Tīrums no A.Pumpura Rīgas 11. pamatskolas.

Priekšplānā - superpuika Klāvs Putenis, bet tad viņš vēl nezināja, ka iegūs šo titulu. Foto autors - Andrejs Grants.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Priekšplānā - superpuika Klāvs Putenis, bet tad viņš vēl nezināja, ka iegūs šo titulu. Foto autors - Andrejs Grants.

 

Par "Superpuika 2013" titulu cīnījās 10 zēni no Rīgas, Jelgavas, Preiļiem, Stalbes Riebiņiem, Aizupes un Valkas. Uzdevumu laikā puiši meistaroja koka ķerras, veidoja vairoga zīmējumu, torti kuģa formā, kā arī devās fizisko elementu augstuma trasē. Negaidīti veiksmīgs starts izdevās Rīgas pārstāvjiem, no kuriem trīs iekļuva starp četriem labākajiem.

 

Izšķirošajā augstuma trasē spraigā un līdzvērtīgā cīņā Klāvs Putenis apsteidza Arni Tuču par pāris sekundes desmitdaļām.

superpuika 2013

Superpuika 2013 - Klāvs Putenis no Rīgas Valda Zālīša pamatskolas 6.klases.

Reklāma
Reklāma

Foto autors - Andrejs Grants.

 

Konkursu "Superpuika" jau 22.reizi organizēja Tehniskās jaunrades nams "Annas 2". Konkursu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. 

 

Pieteikšanās nākamā konkursa sezonai iespējama, sākot no 12.aprīļa, "Annas 2" mājaslapā www.tjn.lv/superpuika. Pieteikties var 2001. un 2002. gadā dzimuši zēni, portālu mammamuntetiem.lv informē konkursa organizatori.