"Hotel Jūrmala Spa" – bērniem draudzīga viesnīca

Ģimenes ar bērniem "Hotel Jūrmala Spa" var atpūsties lieliski jebkādā veidā – sākot no Spa procedūru izbaudīšanas un gardas maltītes ieturēšanas restorānā "Jūrmala" līdz dažādām, tieši bērniem paredzētām, izklaides iespējām Jūrmalas pilsētā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jūrmala ir īstā vieta jūsu bērna labsajūtai un veselībai – tīrajam piejūras gaisam ir labvēlīga ietekme uz bērnu organismu, plaušām un ādu, Jūrmalas klimats norūda, uzlabo vielmaiņu un asins sastāvu.


"Hotel Jūrmala Spa"  īpašais piedāvājums ģimenēm nakšņošanai (2 pieaugušie +2 bērni), iekļauts ir gan brokastis, gan saunu un baseinu centra apmeklējums, cena ģimenei, cena sākot no 60.80 LVL.

 


 Hotel Jūrmala Spa" piedāvā bērnu un pusaudžu spa rituālus „Džungļu piedāvājums”, „Gārfilda brīvdienas”, viegla masāža, ķermeņa apgeznošana un pat viegla sejas tīrīšanai ar gēlu u.c.

 


Viesnīcas restorāns „Jūrmala” ir īpaši padomājis par pašiem mazākajiem apmeklētājiem, izveidojot speciālu veselīgu ēdienkarti un bērnu spēļu stūrīti, kur bērni var zīmēt, spēlēties vai arī skatīties multfilmas. Bet restorāna pavāri spēj radīt īpašas un gardas svētku tortes.

Reklāma
Reklāma

 


Īpašu pasākumu rīkošana bērniem. Lai dzimšanas dienu, vārdadienu vai jebkuru citu bērnu ballīti padarītu savam bērnam īpašu, "Hotel Jūrmala Spa" piedāvā nosvinēt svētkus kopā ar Klaunu, Pirātu, Raganu, Pepiju, Vinniju Pūku vai citu pasaku tēlu.


Ziemā maziem apmeklētājiem un viņu vecākiem tiek piedāvāta iespēja iznomāt ragaviņas, vasarā visa ģimene var doties ceļojumā ar iznomātiem velosipēdiem.
"Hotel Jūrmala Spa" recepcijā var iegādāties arī ziedot.lv suvenīrus – rotaļlietas bērniem.

SKATIES VDEO UN IEDVESMOJIES "HOTEL JŪRMALA SPA" APMEKLĒJUMAM!

"Hotel Jūrmala SPA"
Jomas iela 47/49, Jūrmala, LV-2015
Rezervāciju nodaļa Tālr. 67784415
E-pasts: booking@hoteljurmala.com
Ieskaties:
www.hoteljurmala.com