Sabiedrībā zināmi mākslinieki aicina jauniešus novērtēt savu dzīvi un palīdz vākt naudu labdrībai

21.februārī Jūrmalas Valsts ģimnāzijā norisinājās īpašs labdarības pasākums ar nosaukumu „Tev ir iespēja dzīvot”. Pasākuma mērķis bija uzrunāt jauniešus, lai iedvesmotu viņus vairāk novērtēt savu un savu tuvinieku dzīves, ticēt saviem spēkiem, uzstādīt savā dzīvē mērķus un sekot tiem, darīt labu saviem tuvākajiem, kā arī apkārtējiem cilvēkiem.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Labdarības pasākuma ideja radās Jūrmalas Valsts ģimnāzijas 11. klases skolēniem, kuriem mācību procesā tika uzdots uzdevums pavairot viņiem piešķirtos 5 dolārus un ar to kādu iepriecināt. Uz sadarbību tika aicināta biedrība „Alisbetas sirds”, lai ar ziedojumu palīdzību sniegtu atbalstu tās darbībai. Biedrība dibināta 2012. gada 8.jūnijā ar mērķi sniegt emocionālu, garīgu, praktisku un finansiālu atbalstu vecākiem pēc bērna nāves neatkarīgi no atvases vai pašu vecāku vecuma.

Pasākuma laikā skatītājus ar gaišām un pozitīvām dziesmām priecēja tādi viesi kā Dvīnes Drozdovičas, Rihards Lepers, Jenny May un Liene Candy, kas pēc tam dalījās arī savos ieteikumos, kā sasniegt izvirzītos mērķus un ar kādām grūtībām viņi ir saskārušies, lai darītu to, kas visvairāk sagādā prieku. Dvīnes Drozdovičas atzina, ka viņu lielākais palīgs un atbalsts, sasniedzot savus mērķus, izņemot sevi pašu, ir māsa, sakot: „Tā kā mēs esam dvīnes, mums ir vieglāk. Mēs cenšas viena otru atbalstīt un iedvesmot it visā, ko darām.”   

Jūrmalas Valsts ģimnāzijas vidusskolēnu iecerei īstenojoties, tika iepriecināta biedrība „Alisbetas sirds”, kura, pateicoties pasākumam, saņēma ziedojumu – 101,87 Ls.

Reklāma
Reklāma

Ar savu klātbūtni un iedvesmojošu stāstu pagodināja arī Getto Games dibinātājs Raimonds Elbakjans, kurš ieteica jauniešiem novērtēt savu dzīvi, neslinkot, bet izmantot laiku lietderīgi: „Nevis darīt kaut ko tāpēc, ka jādara, bet gan darīt to, kas tiešām sagādā prieku!” Par gaišo un sirdssilto atmosfēru rūpējās pasākumu vadītāja Vita Baļčunaite, kura arī ieteica jauniešiem novērtēt to, ka varam dzīvot un piepildīt savus sapņus.

Jūrmalas Valsts ģimnāzijas vidusskolēnu iecerei īstenojoties, tika iepriecināta biedrība „Alisbetas sirds”, kura, pateicoties pasākumam, saņēma ziedojumu – 101,87 Ls. Sirsnīgais labdarības pasākums tika noslēgts uz pozitīvas nots, kopā ar Rīgas Gospelkori dziedot dziesmu „We are family”, kas skatītājos raisīja pozitīvas emocijas un atstāja patīkamu pēcgaršu.


Ieskaties: www.alisbetassirds.lv