Strīdā par mēģinājumu zāles izmantošanu ar nazi sadur mūziķi

Sestdien Rīgā dramatiski notikumi risinājušies kādā mēģinājumu zālē Slokas ielā. Divas mūziķu apvienības sākušas strīdēties par zāles izmantošanu, kā rezultātā izcēlies kautiņš, kura laikā viens mūziķis pat sadurts, portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Nespēdami vienoties par telpu izmantošanu, sakaujas mūziķi.

FOTO: www.moonparlour.lv

Nespēdami vienoties par telpu izmantošanu, sakaujas mūziķi.

 

Sestdien pa dienu, Slokas ielā, kādā mēģinājumu zālē ieradās vairāki mūziķi, kuriem tajā laikā bija sarunātas mēģinājumu zāles telpas. Taču, nonākot telpās, viņi konstatēja, ka tās vēl nav pametusi grupa, kura mēģinājusi savus skaņdarbus pirms viņiem. Tā kā neviena no abām kompānijām nevēlējās piekāpties, starp mūziķiem izcēlās strīds, kas īsi pēc tam pārauga kautiņā.

 

Dūru vicināšanas laikā viens no mūziķiem paķēra nazi un iedūra 1981. gadā dzimušam mūziķim.

 

Reklāma
Reklāma

Īsi pēc tam notikuma vietā ieradās Rīgas Kurzemes iecirkņa darbinieki un aizdomās par miesas bojājumu nodarīšanu aizturēja 1987. gadā dzimušu jaunieti, kurš agrāk policijas redzeslokā nav nonācis.

 

Noskaidrots, ka neviens no konfliktā iesaistītajiem nebija alkohola vai citu apreibinošo vielu ietekmē, taču šobrīd izmeklēšana turpinās, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.