Limbažniece saņem godalgas pasaules vecmāmiņu skaistumkonkursā

Šonedēļ Limbažu novada pašvaldība sveica limbažnieci Lilitu Siliņu (48), kas veiksmīgi startējusi vecmāmiņu skaistumkonkursā "Mrs.Grandma Universe 2013" Bulgārijā, iegūstot titulus "Grandma Globe" un "Grandma Star", raksta ziņu portāls www.kasjauns.lv.

Talantu konkursā vecmāmiņa Lilita izpildīja Endrjū Loida Vēbera Rekviēmu! Foto no Lilita Siliņas personīgā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Talantu konkursā vecmāmiņa Lilita izpildīja Endrjū Loida Vēbera "Rekviēmu"! Foto no Lilita Siliņas personīgā arhīva.

 

 

Lilitas dalību konkursā Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā novada pašvaldība atbalstījusi, sedzot transporta izdevumus. Konkursā viņa demonstrēja latviešu tautastērpu, kas saņemts no deju kopas "Jampadracis", savukārt talantu konkursā izpildīja Endrjū Loida Vēbera "Rekviēmu", kura sagatavošanā palīdzējusi pazīstamā operdziedātāja Sonora Vaice.

 

Kā norāda pašvaldības pārstāve, galveno titulu ieguva vecmāmiņa no Gvatemalas, taču Lilita ir pārliecināta par savu sniegumu: "Es biju labākā, taču skaidrs, ka Latvija divus gadus pēc kārtas nevar būt uzvarētāja, tāda ir šādu konkursu prakse."

 

Es biju labākā, taču skaidrs, ka Latvija divus gadus pēc kārtas nevar būt uzvarētāja, tāda ir šādu konkursu prakse.

Portālam Kasjauns.lv titulētā dāma atklāja, ka tagad Limbažu pilsēta var lepoties ar uzsaukumu "Sudraba pilsētai - sudraba kronis!" Sudrabs ir tāds kā neoficiāls Limbažu zīmols, jo pērn tur atklāts sudraba muzejs, kā arī māksliniekam Auzera kungam ir sava darbnīca, kur jaunlaulātie veido sudraba koku, paši izgatavojot kādu sudraba dekoriņu.

 

Reklāma
Reklāma

Titulētā vecmāmiņa atzīst, ka vēl neesot aptvērusi gūtos panākumus, savukārt lielā publicitāte īsti neļaujot strādāt, kas viņai kā darbaholiķei ir grūti pieņemams. Lilitas lielās darba spējas apliecina viņas aktīvā darbība dažādās jomās, laužot stereotipus par tradicionālu vecmāmiņu. "Kļūstot par vecmāmiņu, nebija impulsa, ka jāsien galvā lakatiņš un rokās jāņem adīklis. Es pirmkārt esmu sieviete, uzņēmēja un personība," uzsver Siliņa.

 

Vecmāmiņu skaistumkonkurss.

 

Avots: www.kasjauns.lv