Novembrī piesakies bezmaksas nodarbībām un piedalies jaunā konkursā!

Novembrī saviem lasītājiem esam sarūpējuši vairākus patīkamus jaunumus, Tev vien jāsteidz tos izmantot! Piemēram, jāpiesakās uz bezmaksas lekciju pie dermatoloģes dr. Sanitas Žīgures, lai uzzinātu neskaidro par sausas ādas problēmām.

Līdz ar aukstā laika atnākšanu mammamuntetiem.lv un Gudro Sievu skola sarūpējuši patīkamus jaunumus!

FOTO: Marika Eglīte

Līdz ar aukstā laika atnākšanu mammamuntetiem.lv un Gudro Sievu skola sarūpējuši patīkamus jaunumus!


Lekcija pie dermatologa
Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv sadarbībā ar „Essex” krēmiem piedāvā apmeklēt lekciju pie dermatologa Gudro Sievu skolā bez maksas, jo aizvien vairāk bērnu saskaras ar sausas ādas problēmām un alerģijām. Lekcija paredzēta mammām un tētiem ar bērniem, auklītēm vai jebkuram citam interesentam. Tev būs iespēja uzzināt, kā pareizi kopt bērna ādu, ja tā ir sausa vai tai ir kādi izsitumi, ādas slimības, alerģijas u.c.  Lekciju lasa docente, medicīnas zinātņu doktore, "Veselības centra 4" Dermatoloģijas un kiruģijas klīnikas dermatoveneroloģe dr. Sanita Žīgure. Daktere Žīgure ikdienā konsultē bērnus ar ādas alerģiskām izpausmēm, atopisko dermatītu, sausas ādas problēmām, psoriāzi un ādas virsmu slimībām (kārpa, molluski). Nodarbība notiek 14. novembrī plkst. 15:00, Gudro Sievu skolā, Rīgā. Vairāk uzzini un piesakies nodarbībai ŠEIT.


Zīdīšanas nodarbības bez maksas
Pirmsdzemdību kursu ietvaros organizējam zīdīšanas veicināšanas nodarbības, ko interesentiem šobrīd ir iespējams apmeklēt bez maksas. Lai gan Pasaules Veselības organizācija (PVO) rekomendē pirmajos sešos mazuļa dzīves mēnešos kā vienīgo uzturu bērniņam nodrošināt mātes pienu, Latvijas mammām šo rekomendāciju ir grūti ievērot – zināšanu un iedrošinājuma trūkuma dēļ. Tāpēc ar bērnu preču zīmola „Nuk” atbalstu aicinām uz zīdīšanas nodarbībām bez maksas! Piesakies ŠEIT.

Reklāma
Reklāma

Stāstu konkurss – "Ziemas kaislīgās pasakas"!
Mums ir arī pavisam draisks jaunums – stāstu konkurss „Ziemas kaislīgās pasakas”. Drēgnos rudens un ziemas vakaros ir tik jauki pārcilāt reibinošus atmiņu stāstus! Vai arī... radīt jaunus. Jo kaislīga mīla taču var uzplaukt reizē ar leduspuķēm tavā logā... Tāpēc aicinām Tevi uzrakstīt savu kaislīgo stāstu un piedalīties mūsu jaunajā konkursā, kur balvas dāvā www.KafijasDraugs.lv. Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT.


Dažādi jaunumi Gudro Sievu skolā!
Rudens mums, mammamuntetiem.lv, pienācis ar bagātīgu jaunumu ražu – mūsu Gudro Sievu skolā daudz, daudz jaunu un apmeklēšanas vērtu nodarbību:
-    Izveido savu perfekto stilu ( 5 nodarbību kurss)
-    Fotosesija Ziemassvētku noskaņās
-    Šujam meitiņai kleitu (bez šujmašīnas palīdzības!)
-    Semināri sievietes pašapziņai un laimei
-    Atsākam mācīšanos pīt bizes un biželes – gan sev, gan meitiņai!
-    Visu nodarbību klāstu skati www.gudrosievuskola.lv.