Izveido pati sev perfektu stilu!

Kā izkopt savu stilu? Gudro Sievu skola piedāvā pavisam jaunu stila veidošanas kursu pie stilistes un grima mākslinieces Baibas Grīnas. Uzzini perfekta stila noslēpumus un praktiskus padomus par veiksmīgāko apģērba fasonu, krāsām un pieskaņotu grimu.

Uzzini perfekta stila noslēpumus Gudro Sievu skolā!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzzini perfekta stila noslēpumus Gudro Sievu skolā!

Piedavājam brīnišķīgu stila veidošanas meistarklasi, ko vada stiliste un grima māksliniece Baiba Grīna. Piecu nodarbību laikā Tev būs iespēja pa soļiem iemācīties visas nepieciešamās lietas, lai izvēlētos un izveidotu savai personībai visatbilstošāko stilu. Iemācīsies, kāda fasona un krāsas apģērbs Tev vislabāk piestāv un kā tam pieskaņot aksesuārus, frizūru un grimu. Pasniedzēja dalīsies arī ar praktiskiem padomiem par iepirkšanos un veiksmīgākā stila izvēli tieši Tev. Kursa noslēgumā Tu saņemsi Baibas Grīnas parakstītu apliecinājumu, kā arī mini fotosesiju pie Gudro Sievu skolas fotogrāfa Mārtiņa Garā.


Piedāvājam apmeklēt TIKAI pilnu kursu - 5 nodarbības (atsevišķi šīs nodarbības netiek piedāvātas)!

Nodarbību plāns:
1.nodarbība - Imidža veidošana. Runāsim par personības psiholoģiskajiem aspektiem, kas jāņem vērā veidojot veiksmīgu imidžu. Uzzināsi, kā atrast līdzsvaru un harmoniju starp ārējo veidolu un savu būtību. Saņemsi praktiskus padomus individuālā stila izvēlē un veidošanā. Analizēsim garderobi, noskaidrosim "must-have" katrā skapī un pareizu apģērba komplektāciju.
2.nodarbība - Augumam atbilstoša apģērba izvēle.
Noskaidrosim, kādi ir augumu tipi, un mācīsimies apģērbu ģeometriju :) Mācīsimies, kā ar silueta, piemērota fasona, proporciju palīdzību veiksmīgi koriģēt auguma nepilnības un izcelt skaisto. Runāsim par aktuālaām modes tendencēm, mēģināsim izprast stilu daudzveidību un savas prasības pret modi.

3.nodarbība - Krāsu nozīme. Runāsim par krāsu nozīmi apģērbā, aksesuāros, matu krāsā un dekratīvajā kosmētikā. Noteiksim Tavu individuālo krāsu paleti . Mācīsimies krāsu psihloģisko nozīmi un to saskaņošanu. Aktuālo krāsu toņu kombinēšana.
4.nodarbība - Iepirkšanās taktika + detaļas kopējā tēlā.
Uzzināsim, kā konstruktīvi iepirkties un veiksmīgus apģērba izvēles aspektus. Kā veiksmīgi orientēties veikalu piedāvātajā sortimentā un kādas ir tipiskākās kļūas, ko pieļaujam iepērkoties. Runāsim par detaļu, aksesuāru, frizūras un grima nozīmi tērpā. Novērtēsim savu sejas formu un iespējām to koriģēt ar apģērba, aksesuāru un frizūras palīdzību.

 

stila kursi
 

5.nodarbība - Grims + fotografēšanās. Noslēguma praktiskā nodarbība! Make-up veidošanas pamata principi. Sejas pamattoņa izvēle, acu ēnu pieskaņošana apģērbam, acu krāsai, aktuālie lūpukrāsu toņi. Praktiska grima veidošana saviem spēkiem. Mini fotosesija katrai dalībniecei pie Gudro Sievu skolas fotogrāfa Mārtiņa Garā.

 

Vienas stila nodarbības ilgums: 2 stundas

Nodarbības notiek otrdienās plkst. 18:00. Pirmā nodarbība 5.martā plkst. 18:00!
 

Cena par pilnu kursu: Ls 60
Iespējams dalītais maksājums:
Ls 15 maksājot par katru nodarbību atsevišķi
Ls 30 + Ls 40 maksājot divās daļās

 

Baiba Grīna Gudro Sievu skolā vada praktiskos Grima kursus (6 nodarbības). Skaties bildes!

 

{{ gallery }}

 

 

VIENAS NODARBĪBAS KURSI!

 

Figūras korekcija ar apģērba palīdzību!

Reklāma
Reklāma

Nodarbībā analizēsim augumu tipus un noteiksim, kāds ir Tavs tips. Mācīsimies, kā ar pareizu apģērba piegriezumu, nošuvi vai garumu izcelt Tevī skaistāko. Kopīgi ar stilisti Eviju Briedi sapratīsim, kādus apģērbu modeļus, detaļas un aksesuārus izvēlēties tieši Tev. Noskaidrosi, kam ir jābūt katras sievietes skapī un kas ir aktuāls modē tieši šajā sezonā! PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas 

Tuvākā nodarbība: 8.janvāris plkst. 18:00

DRAUDZĪGA CENA: Ls 10

 

Apģērba un aksesuāru krāsu harmonija!

Personīgā krāsu tipa noteikšana (pēc gadalaiku klasifikācijas) ir viens no harmoniska ārējā izskata pamata noteikumiem. Zinot personīgo krāsu tipu, Tev būs vieglāk piemeklēt sev apģērbus un aksesuārus, kas Tevi dara jaunāku, svaigāku un skaistāku. Stiliste Evija Briede mācīs, kā izcelt savu individualitāti un pēc kādiem nodacījumiem veidot garderobi vienotā krāsu gammā.

Apgūsi toņu klasifikācijas un kā atšķirt “savas” krāsas no “svešām”. Praktiski noteiksim sev piemērotākos toņus, kurus pareizi kombinējot, var iegūt vislabāko izskatu - komplektējot garderobi, krāsojot matus un veidojot make up, kā arī pielāgojot stilu savai personībai. PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākā nodarbība: 25.janvāris plkst. 18:00

DRAUDZĪGA CENA: Ls 10

 

Mācāmies pīt dažādas bizes, Ls 14 (vada Laura Laudāne)

Vairāk informācijas: gudrosievuskola@mammam.lv, 22472799

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un cepumiem