Bērnu joku konkursā novembrī vērtīga balva no "Fantasy Park". Piedalies!

Bērni joko un mūs smīdina katru dienu, tāpēc aicinām arī novembrī mammamuntetiem.lv konkursam iesūtīt anekdotes iz dzīves un cīnīties par lieliskajām balvām - dāvanu karti no "Fantasy Park" un jaunās dziesmu izlases "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem".

Novembrī apbalvosim 3 jokotājus, dāvinot Ziemassvētku dziesmas pašiem mazākajiem!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Novembrī apbalvosim 3 jokotājus, dāvinot Ziemassvētku dziesmas pašiem mazākajiem!

Par oktobra mēneša labāko jokotāju pasludinām Ritu Jodaju, kura iesūtījusi dēla joku par ciemiņu nodarbināšanu.
 

Lūk, joks!

Sestdienas rītā, taisot brokastis, saku vīram, lai iznes miskasti, uz ko saņēmu noraidošu atbildi. Pēc pāris sekundēm ieskrien virtuvē dēls (3,9 gadi), satraucies jautā: "Mammu, ko tu tētim prasīji?" Es pasaku kas un kā tika prasīts. Dēls, visu noklausījies, aizskrien un pēc minūtes ir atpakaļ. Priecīgs stāsta: "Mamm, viss būs labi - Edgars (ciemiņš, kas atbrauca piekdienas vakarā) iznesīs miskasti, es sarunāju!"

 

Balvā Royalkids.lv un Gudro Sievu skola. Royalkids.lv dāvās dāvanu karti 20 latu vērtībā un skaistu šallīti rudenīgajām dienām.

Savukārt Gudro Sievu skola dāvās dāvanu karti 15 latu vērtībā.

 

Novembrī 3 uzvarētāji!

Novembra lielākais jokotājs saņems skaistu dāvanu no "Fantasy Park" - iespēju visai ģimenei atpūsties, spēlējot baulingu un/vai biljardu 40 LVL vērtībā. Kā arī jauno "MicRec" mūzikas izlasi "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem".

 

Reklāma
Reklāma

"Fantasy Park" piedāvā:

Boulings. 12 jaunākajām tehnoloģijām atbilstoši boulinga celiņi gaida savus spēlētājus no plkst. 12:00 (sestdienās un svētdienās no plkst. 10.00) rītā līdz pat 00:00 darba dienās un līdz plkst. 04:00 piektdien un sestdien. Profesionāli ieeļļoti celiņi nodrošina ideālu bumbas slīdamību un pareizu tās trajektorijas ievērošanu. Celiņi ir aprīkoti ar īpašajiem "bērnu bortiem", kas paceļami, lai bumba nenoripotu no celiņa un padarītu boulinga spēli interesantāku un azartiskāku bērniem.

Biljards. Īpašo atmosfēru, kas valda mūsu biljarda zālē centra 2. stāvā ir pamanījis ikviens mūsu apmeklētājs. Moderns dizains un ērts izvietojums.

Bērnu rotaļu laukums. Bērnu rotaļu laukumā vecāki var atstāt savas atvases jautrai un patīkamai laika pavadīšanai - bērni šeit varēs iztrakoties, šļūkt pa slīdkalniņiem vai arī mierīgi pasēdēt atpūtas telpā, zīmēt vai krāsot.

 

Mūzikas izlasi "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem" dāvanā saņems vēl divi jokotāji!

Albumā atradīsi dziesmas: Ziemassvētku vecītis; Sniegpārsliņas; Zvaniņš skan; Klusa naksts, svēta nakts; Eglīte, māsiņa; Vakarā vēlā u.c.

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!


Novembra mēneša konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. novembrim.