Testējam "Essex" krēmus! Piesakies, ja tev ir psoriāze vai izteikti sausa āda

"Essex" ir īpaši izstrādāta ādas kopšanas sērija visai ģimenei. Tā kā "Essex" krēmi nesatur smaržvielas un krāsvielas, tie ir piemēroti ne tikai veselas ādas kopšanai ikdienā, bet arī alerģiskiem cilvēkiem un bērniem jau no zīdaiņu vecuma.

Aktrise Ilze Lieckalniņa, kura ikdienā lieto Essex krēmus, saka: Essex ziede ir mans glābējs ziemā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Aktrise Ilze Lieckalniņa, kura ikdienā lieto "Essex" krēmus, saka: ""Essex" ziede ir mans glābējs ziemā."

"Essex" sērija ļauj izvēlēties piemērotāko krēmu gan atbilstoši valdošajam gadalaikam, gan konkrētajai ādas problēmai.
                                           
"Essex" noder, ikdienā kopjot, mitrinot, barojot un mīkstinot ādu un pasargājot ādu no pāragras novecošanās, kā arī neikdienišķās situācijās – ziemā sargājot pret apsaldējumiem vai vasarā palīdzot tikt galā ar vieglas pakāpes apdegumiem pēc sauļošanās, solārija. "Essex" palīdz, ja kādas slimības ārstēšanai tiek lietoti glikokortikosteroīdi, kuru ietekmē var rasties ādas problēmas.


Ja Tev ir psoriāze vai izteikti sausa āda, piesakies "ESSEX" ādas kopšanas līdzekļu izmēģināšanai. Kopumā 10 cilvēkiem tiks dāvāts pilns "ESSEX" komplekts.
Piesakies līdz 1.novembrim, rakstot uz e-pastu audra@mammam.lv!
Pieteikumā norādi savu kontaktinformāciju un sīkāk uzraksti par savu problēmu.


Pirms testēšanas visi 10 dalībnieki aicināti uz tikšanos ar "VC4 Estētiskās dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikas" ārstu dermatologu dr. Lindu Kapteini, lai saņemtu savu "Essex" komplektu un kopā ar ārstu novērtētu ādas stāvokli pirms "Essex" testēšanas, kā arī uzzinātu padomus ādas kopšansi tieši ar "Essex".
Tikšanās notiks "Gudro Sievu skolā" – 7.11.  plkst. 18:30


Testēšanas laikā dalībnieki droši var iesūtīt savus jautājumus Dr.Lindai Kapteinei.
Noslēgumā tikšanās ar dalībniekiem rezultātu izvērtēšanai, sarunai ar ārstu dermatologu, ādas stāvokļa novērtēšana pēc "Essex" lietošanas.
Noslēguma tikšanās "VC4 Estētiskās dermatoloģijas un ķirurģijas klīnikas" telpās Skanstes ielā 50  notiks 3.decembrī  plkst. 16:00.

 

Rakstu par psoriāzi lasi ŠEIT!

Par Pasaules Psoriāzes dienu, kas notiks 29. oktobrī, lasi ŠEIT!

PAR "ESSEX" KRĒMIEM
"Essex" krēms

Reklāma
Reklāma

Sausas un zvīņojošas ādas mīkstināšanai.

Baro, nomierina, mīkstina.
"Essex" krēms ir mīkstinošs krēms ar augstu tauku saturu (28%).
Šo krēmu izvēlies, ja klusībā sev nākas atzīties, ka āda bieži vien ir pakļauta nelabvēlīgu faktoru ietekmei. "Essex" krēms pasargā ādu no sala un vides nelabvēlīgiem faktoriem aukstajos gadalaikos.
"Essex" krēms ir zelta izvēle cilvēkiem ar alerģisku ādu, alerģiskiem bērniem un tādā gadījumā, ja tiek lietoti glikokortikosteroīdi, kas sausina ādu. Tas efektīvi palīdzēs sausas un zvīņojošas ādas kopšanā.
Lietošana: "Essex" krēmu ieteicams lietot pēc mazgāšanās, uzklājot to uz skartās ādas plānā slānī un rūpīgi iemasējot ādā.


"Essex Plus" klēms
Sausas, sasprēgājušas ādas pilnvērtīgai mitrināšanai un mīkstināšanai.
Baro, nomierina, ilgstoši mitrina.
"Essex Plus" krēms ir mitrinošs un mīkstinošs krēms ar zemu tauku saturu. Tā sastāvā ir pantenols, kas piedalās B vitamīna sintēzē, piešķirot krēmam ādu atjaunojošas īpašības.
"Essex Plus" krēms ir sabiedrotais brīdī, kad jāapkopj vieglas pakāpes apdegumi un iekaisumi. Krēms ir ieteicams gan alerģiskiem bērniem, gan cilvēkiem, kuri ir jutīgi pret smaržu. Ņemot vērā, ka krēms nav ļoti taukains, tas piemērots lietošanai vasaras laikā un tad, ja ir liela problēmzona, – šķidrākie krēmi klājas vieglāk. Šis "Essex" ir vispiemērotākais, lai koptu vīrieša ādu pēc skūšanās. To var lietot vienlaikus ar citiem dermatoloģiskiem līdzekļiem.

"Essex" ziede
Raupjas, plaisājošas, sausas un zvīņojošas ādas mīkstināšanai un ietaukošanai.
Baro, nomierina, ietauko.
"Essex" ziedes sastāvā ir 100% tauku. Tā darbojas kā aizsargmaska ādai, līdz ar to ziede palīdz aukstā un vējainā laikā pasargāt ādu (seju, rokas) no apsaldējumiem. Ziedes pamatuzdevums ir iet palīgā, lai uzveiktu sasprēgājušus elkoņus un papēžus, kā arī lai rūpētos par sevišķi sausu, sasprēgājušu, zvīņojošu, raupju un plaisājošu ādu, to pasargājot no ārējās vides kaitīgo faktoru iedarbības. "Essex" ziede izcili mīkstina ienadžus.
"Essex" ziedes lietošana palīdz mīkstināt augšējo kairinātas, ļoti sausas ādas aizsargslāni, kā arī pasargā to no negatīvas apkārtējās vides ietekmes un novērš tā izžūšanu. "Essex" ziedi ieteicams lietot pēc stipras iedarbības, ādu ietekmējošu medikamentu lietošanas (piemēram, glikokortikosteroīdi). To var lietot vienlaikus ar citiem dermatoloģiskiem līdzekļiem.

"Essex" hidrogels
Sausas, jutīgas, kairinātas ādas pilnvērtīgai mitrināšanai.
Baro, nomierina, mitrina.
"Essex" hidrogēls ir vieglas konsistences intensīvi mitrinošs losjons ar nelielu tauku saturu (9%). Ātri uzsūcas ādā. Bez smaržas.
"Essex" hidrogēls paredzēts gan veselas, gan alerģiskas ādas kopšanai it īpaši pēc dažādām ūdens procedūrām – dušas, vannas, saunas vai solārija. Hidrogēls domāts gan bērniem, gan pieaugušajiem, to var lietot visa ķermeņa mitrināšanai. Turklāt tieši šis krēms ir īstais, ja tev ir paaugstināta ādas jutība vai jāizvēlas vasaras laikam piemērotākais ādas kopšanas līdzeklis, – hidrogēls ir šķidrākas konsistences "Essex", tāpēc to vasaras laikā būs vieglāk uzklāt, piemēram, pēc sauļošanās. Šo "Essex" ir ērti lietot, ja ir izteikts apmatojums.
Regulāra "Essex" hidrogēla lietošana palīdz mitrināt augšējo ādas aizsargslāni, īpaši, ja āda ir kairināta vai ļoti sausa, kā arī pasargā to no negatīvas apkārtējās vides ietekmes un novērš ādas izžūšanu. "Essex" hidrogēlu var lietot vienlaikus ar citiem dermatoloģiskiem līdzekļiem.