Skaisti konkursi Tev un bērnam! Balvā dizaineru bērnu apģērbs!

Nupat kopā ar Latvijas bērnu apģērbu zīmoliem Paade Mode un Petra esam izsludinājuši divus fantastiskus konkursus, kuros vari piedalīties gan Tu, gan Tavs bērns. Balvās - pašmāju dizaineru darināts bērnu apģērbs! 

Skaisto maija konkursu balvās - drēbītes, kurās saposties, piemēram, ejot uz bērnudārza izlaidumu... Foto no www.paade.lv.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skaisto maija konkursu balvās - drēbītes, kurās saposties, piemēram, ejot uz bērnudārza izlaidumu... Foto no www.paade.lv.

 

1. KONKURSS. Balvā – svētki! Drēbītes, frizūra un muffinu grozs!

Šis konkurss ir ideju maratons, kurā vienkopus savāksim mammu un tētu, un citu bērnu prieka radītāju ierosinājumus, kā sagādāt svētkus bērniem. Bērnu apģērba zīmola Paade Mode atbalstītais konkurss “Kas manam bērnam izraisa lielāko prieku” ilgs tikai līdz 23.maijam, tāpēc pasteidzies!

 

Kas jādara: Iesūti savu prieka ideju! Tas var būt viens knifiņš (piemēram, par kādu stafeti, spēli) vai stāsts ar bildēm par bērna ballīti. Idejas sūti uz redakcija@mammam.lv vai pievieno šī raksta komentāros. 

 

Balvā: visi dalībnieki būs aicināti uz Paade Mode atklāšanas svētkiem, un viens laimīgais saņems dāvanu karti Ls 50 vērtībā no Paade Mode; matu sakārtojumu svētkiem no skaistumkopšanas salona “Creme de la Creme” un kasti ar muffiniem no “Muffins & More”!

Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT

Par bērnu ballītēm lasi sadaļā Svētki & atpūta -> Bērnu ballītes

www.paade.lv svinīgie tērpi bērniem - mīļi un grezni.

Reklāma
Reklāma

 

2. KONKURSS mazajiem modes dizaineriem. Balvā – koša kleita un apdrukāts T-krekls!

Vai atceries, ka, maza būdama, savām papīra lellēm zīmēji žilbinošas kleitas? Iemāci to arī saviem bērniem! Par šo konkursu, ko atbalsta bērnu apģērba zīmols Petra, lūdzu, pastāsti saviem bērniem – viņiem noteikti patiks iejusties modes dizaineru lomās. 

 

Kas jādara: izdrukā papīra lellīti Petru (lellīte atrodama ŠEIT!) un savam bērnam palīdzi uzzīmēt skaistāko tērpu leļļukam. Ja konkursa dalībnieks ir puisēns, izdrukā viņam izkrāsojamu T-kreklu (krekls izdrukai ir ŠEIT) – viens krekla zīmējuma autors saņems krekliņu ar šādu dizainu! Atsūti ieskanētu vai nofotografētu kleitu/kreklu uz katrina@petra.lv līdz 30. maijam vai pievieno to šā raksta komentāros.

 

Balvā: interesantākās kleitas modeļa autors balvā saņems kādu no Petra.lv kleitām, bet krekla autors – kreklu ar savu mākslas darbu! 

Petra.lv kleitas, kas bildētas bērnu modes skatē!

 

P.S. Hei, un atceries arī šomēnes bērnu jociņu konkursam iesūtīt sava bērna jautros izteicienus un spriedumus! Šoreiz balvās - biļetes uz iluzionistu Pecolli šovu! Pievieno šeit Bērnu anekdotes.