Iemācies EKO produktus gatavot pats!

Daudz ikdienā lietojamus EKO produktus Tu vari gatavot mājās pats! Tikai jāzina pāris knifiņi par izejmateriāliem un gatavošanas procesu. Gudro Sievu skola piedāvā praktiskās nodarbības, kurās var mācīties gatavot sveces, ziepes, vannas bumbas, lūpu balzāmus no dabīgiem izejmateriāliem.

Iemācies gatavot EKO produktus!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies gatavot EKO produktus!

Gudro Sievu skola piedāvā EKO darbnīcas, kurās Tu vari iemācīties gatavot dažādus produktus no dabīgiem materiāliem. Katrs dalībnieks uzzinās vērtīgu informāciju par izvēlēto tēmu, līdzi ņemamu informāciju, vairākas receptes un praktiski uztaisīs izvēlēto produktu. Visi izejmateriāli iekļauti nodarbības cenā un būs pieejami uz vietas. 

 

EKO ziepju gatavošana

Pagatavo lieliskas dāvanas ģimenei un draugiem - dabīgas ziepes no palmu un kokosriekstu eļļas un augu glicerīna, kas ir piemērotas pat zīdaiņa ādai. Nodarbībā izveidosiet vairākus dažādus ziepju gabalus – izmantojot ēteriskās eļļas, skrubjus, ziedlapiņas un citas piedevas. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas, sojas vaska sveču un ziepju meistare Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākās nodarbības: 22.februāris plkst. 18:00 un 19.marts plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBIBAI!

 

 

Vannas bumbas gatavošana

Šajā nodarbībā Tu iegūsi zināšanas par bāzes eļļām un iemācīsies pagatavot vannas bumbas. Bāzes eļļas ir daudzu paša gatavoto kosmētikas līdzekļu pamatā, tām piemīt spēcīga dziednieciska un kosmētiska iedarbība. Nodarbībā Tu uzzināsi par to pareizu lietošanu sejas, ķermeņa un matu kopšanai. Uzzināsi par to īpašībām un to, kuras eļļas ir piemerotas dažādu ādas tipu cilvēkiem. Praktiskajā daļā pagatavosim smaržojošu un putojošu vannas bumbu. Visi izejmateriāli ir iekļauti nodarbības maksā. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 2,5 stundas

Tuvākās nodarbības: 20.februāris plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Lūpu balzāma gatavošana

Kosmētiskie sviesti ir daudz un dažādi, tie tiek plaši pielietoti kosmētikas industrijā, savu dziedinošo un barojošo īpašību dēļ. Sviestus var gan kombinēt savā starpa, gan jaucot ar bāzes eļļām un ēteriskajām eļļām pagatavojot tieši sev piemērotu kosmētisko līdzekli. Nodarbībā runāsim par dažādiem sviestiem un to praktisko pielietošanu mājās, gatavojot ķermeņa krēmus un lūpu balzāmus. Tu uzzināsi dažādas receptes ķermeņa sviestu gatavošanai un praktiskajā daļā pašas sev pagatavosim lūpu balzāmu, ko var lietot gan lieli, gan mazi. Katrs dalībnieks saņems arī izdales materiālus par kosmētiskajiem sviestiem un bāzes eļļām. Visi izejmateriāli ir iekļauti nodarbības maksā. Nodarbību vada dabīgās kosmētikas speciāliste Kristīne Tīlika.

Reklāma
Reklāma

Tuvākā nodarbība: 2.martā plkst. 12:00

Nodarbības ilgums: 2,5 stundas

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

 

EKO sveču gatavošana

Nodarbībā Tu uzzināsi kādas atšķirības ir sojas vaska, bišu vaska un parafīna svecēm, kā arī noskaidrosi EKO sveču pozitīvās īpašības. Nodarbības laikā Tev būs iespēja pagatavot dažādus sojas vaska sveču veidus. Iemācīsies sveces arī aromatizēt un dekorēt ar dažādiem kaltētiem augiem. Visas pagatavotās sveces paliks Tavā īpašumā! Nodarbību vada dabīgās kosmētikas, ziepju un sojas vaska sveču meistare Kristīne Tīlika.

Nodarbības ilgums: 3 stundas

Tuvākās nodarbības: 6.februāris plkst. 18:00 un 5.marts plkst. 18:00

Cena: Ls 14

PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Skaties, kādas sveces mēs darinam Gudro Sievu skolā:

 

Izlasi arī šos rakstus:

Svecēm ir maģiska daba. Svečojam veselīgi

Vielas EKO kosmētikā

Kāpēc ekoloģiskā kosmētika nebojājas?

 

Visas nodarbības notiek Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā) Gudro Sievu skolā

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799