Ūdens — vitāli svarīgs skaistas ādas elements!

Ūdens ir vitāli svarīgs skaistas ādas elements. Nepārtrauktai un ilgstošai mitrināšanai, slāpju remdēšanai visiem ādas tipiem PAYOT ir izveidojis jaunu līniju mitrinošai sejas kopšanai. Jo mitrināšana* vēl aizvien ir pirmais solis ādas kopšanā un pirmais solis cīņā pret ādas novecošanos!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

HYDRA 24
Katra šā produkta formula ir 100% dabisko tehnoloģisko inovāciju sasniegums ilgstošai ādas mitrināšanai. Hidropilienu sistēma palīdz kontrolēt hidrolipīdu apmaiņu (visos trijos mitrināšanas līmeņos), saglabājot mitrumu pat dziļajos ādas slāņos.

HYDRO-DERMO REGULĒJOŠAIS KOMPLEKSS
1 — SCUTELLARIA BAICALENSIS GEORGI — BAIKĀLA ĶIVERENE mitruma cirkulācijas KONTROLĒŠANAI un REGULĒŠANAI. Šā auga ekstrakts ir iedarbīgs antioksidants, kas iedarbojas līdzīgi mitruma avotam, palīdzot regulēt pastāvīgu un vienmērīgu visu epidermas slāņu mitrināšanu.
2 — IMPERATA CYLINDRICA — LAMATAS mitrumam. Šis tuksneša augs pazīstams ar savām uzkrāšanas īpašībām, kas veicina mitruma aizturēšanu. Tikai viena lāse ūdens spēj atgriezt tajā dzīvību. Līdzīgi „sūklim” tas aiztur ūdens molekulas, lai uzturētu nepieciešamo ūdens balansu.
3 — MEDUS mitruma AIZTURĒŠANAI un hidratācijas sistēmas noslēgšanai. Medus ekstrakts iedarbojas kā „slēdzis”, kas bloķē hidratācijas sistēmu uz 24 stundām, atjauno ādas barjeras funkciju un aiztur mitrumu epidermas virspusē.

* Āda, kurai trūkst mitruma, zaudē mirdzumu, elastību un jaunību. Taču svarīgākais ir tas, ka ādas virspusē esošā hidrolipīdu kārtiņa nepilda savas barjeras funkcijas, kas nepieciešamas mitruma aizturēšanai un pretošanās spējai ikdienas agresijai: aukstumam, piesārņojumam, UV stariem, stresam, pēkšņām temperatūras svārstībām... PAYOT risinājums visu ādas slāņu mitruma zuduma novēršanai un cīņai pret to.

Četri jauni ādas kopšanas produkti nepārtrauktai un ilgstošai mitrināšanai

HYDRA 24 KRĒMS +71% MITRINĀŠANAS*
ILGSTOŠAS MITRINĀŠANAS KRĒMS — MAIGA MITRINĀŠANA
Šis piesātinātais, maigais krēms pavedinoši kūst uz ādas, veidojot intensīvu, optimālu mitrināšanu un ilgstošu komfortu (normālam un sausam ādas tipam).
Lietošana: uzklājiet no rīta un vakarā attīrītai sejai un kaklam.
Rezultāti: ada piesātinās ar mitrumu, kļūst ideāli mitrināta un acumirklī atsvaidzinās, izskatās jaunāka, daudz veselīgāka un izstaro skaistumu.
50 ml kārbiņa: LVL 31,99

HYDRA 24 LIGHT +49% MITRINĀŠANAS*
ILGSTOŠAS MITRINĀŠANAS EMULSIJA — KĀ ATSVAIDZINOŠS ŠERBETS
Ideāli piemērota normālai un kombinētai ādai, kā arī ādai, kas pieradusi pie karsta klimata. Šī vieglā attaukotā emulsija dzēš „ādas slāpes” un dāvā tai vēsuma un komforta sajūtu.
Intensīva mitrināšana visos līmeņos, āda kļūst mīkstāka un mirdzošāka.
Lietošana: uzklājiet no rīta un vakarā attīrītai sejai un kaklam.
Rezultāti: āda ir mīkstāka un tvirtāka, izskatās mirdzoša un veselīga.
50 ml tūbiņa: LVL 25,99

HYDROFLUIDEjauna formula+50% MITRINĀŠANAS*
MITRINOŠS SERUMS
Paredzēts vēl lielākam „mitrinošajam” efektam, šis kulta serums atdzīvina ādu un izlīdzina agrīnās grumbiņas. Tā piesātinātā un krēmīgā leģendārā fluīdu tekstūra kūst uz ādas un ieskauj to neatkārtojamā un ilgstošā komforta sajūtā.
Lietošana: uzklājiet, lai pastiprinātu mitrināšanu un panāktu tūlītēju mirdzumu, vai lietojiet septiņas dienas kā intensīvu līdzekli.
Serums lieliski paildzina un nostiprina dekoratīvās kosmētikas noturīgumu. Var izmantot kā pamatu zem dekoratīvās kosmētikas.
Rezultāti: āda kļūst daudz gludāka, sejas krāsa - mirdzoša.
30 ml flakons ar dozatoru: LVL 28,99

HYDRA 24 MASQUE +30% MITRINĀŠANAS**
MITRINOŠA MASKA
Līdzīgi maigai, mitrinošai vannai, ultra svaigais krēms — maska pilda ādu ar mitrumu, ilgstoši mitrinot un palīdzot ātri atjaunot mitruma balansu visiem ādas tipiem, arī dehidratētai ādai.
Lietošana: divas trīs reizes nedēļā sejas, kakla un dekoltē zonas ādai uzklājiet biezu kārtu, izvairoties no līdzekļa nokļūšanas acu apvidū. Atstājiet uz 15 minūtēm. NENOSKALOJIET. Atlikumu noņemiet ar salveti un uzklājiet toniku.
Rezultāti: atjauno ādas mirdzumu, dāvā komforta sajūtu. Mazina un izlīdzina grumbiņas, āda kļūst daudz svaigāka.
50 ml tūbiņa: LVL 22,99

* Zinātniski apstiprināts rezultāts pēc 24 stundām.
** Zinātniski apstiprināts rezultāts pēc trim stundām.

HYDRATATION 24 LÈVRES
Mitrinošs lūpu balzams SPF 10
Intensīvi mitrina, mīkstina un aizsargā lūpas pret ārējās vides agresiju un UV stariem (SPF 10), vienlaikus palīdzot novērst diskomforta un sausuma sajūtu. Lūpas ir mīkstas un tvirtas, to mirdzums ir neatvairāms. 15 ml tūbiņa ar aplikatoru: LVL 12,99

HYDRATATION 24
Ilgstošas iedarbības mitrinoša ķermeņa kopšana. Intensīva mitrinoša kopšana pat ļoti sausās ādas vietās. Mīkstina un aizsargā ķermeņa ādu, vienlaikus saglabājot tās jaunību. 200 ml tūbiņa: LVL 21,99
Galvenās ādas dehidratēšanās pazīmes ir veselīgas krāsas zudums, raupjums un pat lobīšanās, āda zaudē tvirtumu, elastību un pievilcību. Grumbiņas kļūst redzamākas.

HYDRA EXPÉRIENCE
Jauna salonu procedūra ādas mitrināšanai, svaigumam un mirdzumam.
Ideāli piemērota ādai ar redzamām novecošanas pazīmēm. Jaunā „mitrinoši atsvaidzinošā” programma piedāvā unikālu rituālu izslāpušai ādai. Saudzīgai ādas kopšanai un mirdzošam skaistumam... Procedūra apvieno efektivitāti, baudu visiem maņu orgāniem un papildu bonusu — pilnīgu dehidratētas un tādēļ jutīgas ādas atslābināšanos, kā arī tekstūru un aromātu.

Padomi. 60 minūtes
1. Pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas, sejas, kakla un dekoltē zonas attīrīšanas un tonizēšanas kosmetologs saudzīgai atmirušo šūnu noņemšanai veic dziļu attīrīšanu ar riolīta ekstraktu.
2. Tam seko atsvaidzinoša modelējoša, drenāžas un stimulējoša masāža.
3. Neatkārtojamas izjūtas un satriecošo pozitīvo efektu nodrošina MASQUE MOUSSE HYDRATANT. Maskas sastāvā ir kokosa un saulespuķu eļļa, kukurūzas ziedu ekstrakts un hialuronskābe. Maskas iedarbības laiks ir 15 minūtes, ar to pietiek, lai dehidratēta āda atkal sajustu intensīva svaiguma pieplūdumu.
4. Pēc tam modelējošā roku un pēdu masāža palīdz sasniegt pilnīgu atslābināšanos.
5. Pilnvērtīgai procedūras pabeigšanai — tonizēšana un mitrināšana ar sejas losjonu.
Rezultāti: āda acumirklī tiek barota un mitrināta. Grumbiņas izlīdzinās, ādas tonis kļūst mirdzošs un vienmērīgs. Seja izstaro svaigumu un skaistumu.

Cenas:
HYDRA 24 CREME  50ML 31,99 Ls
HYDRA 24 LIGHT Fluide 50ML 25,99 Ls
HYDRA24 MASQUE 50ML 22,99 Ls
HYDROFLUIDE Serum 30ML 28,99 Ls

Reklāma
Reklāma