Visneparastākais aromāts "Burberry" kolekcijā

"Burberry" piedāvā jauno aromātu "Burberry Body". "Burberry Body" — villinošs un juteklisks parfīms, visneparastākais no visiem aromātiem "Burberry" kolekcijā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv


Pēc Kristofera Beili, "Burberry" nama kreatīva direktora, vārdiem: "Tas pilnīgi atspoguļo šodienas "Burberry" brenda koncepciju un garu — tas ir spilgts un kompromitējošs."


Par jaunā aromāta reklāmas kampaņas seju tika izvēlēta Rozi Hantingtone-Uatlija (Rosie Huntington-Whitely) – 24 gadīga aktrise, viena no "Victoria`s Secret" enģeliem, "Transformeri 3" filmas zvaigzne. Uz provocējošām reklāmas fotogrāfijām, kuras izveidoja Mario Testino (Mario Testino), Rozi parādās gandrīz kaila, viņas burvīgais ķermenis viegli piesegts ar slaveno "Burberry" lietusmēteli.


"Body" ir sievišķīgs, silts un juteklisks aromāts kas uzreiz iekaro sirdi. "Body" raksturo eklektiskā britu kombinācija un izsmalcinātie ingredienti. Kompozīcija atverās ar frezijas ziedu notīm, sirdī skan silta peonija un īriss.

Reklāma
Reklāma


"Body" рudelīte līdzās greznam dimantam – eleganta un sievišķīga; lieliski  izvietojama gan vertikālā gan horizontālā projekcijā.