Festivāls "Saldus Saule" un Palīdzēsim.lv aicina palīdzēt mazajai Emīlijai!

Festivāls „Saldus Saule” kopā ar labdarības organizāciju Palīdzēsim.lv sākot no šī gada iedibina jaunu tradīciju — palīdzēt tiem bērniem un ģimenēm Saldus novadā, kuriem dažādu apstākļu dēļ klājas grūtāk par citiem.

Šogad par festivāla mazo eņģeli ir kļuvusi meitenīte Emīlija, kurai ir tikai 9 gadiņi. Taču mazā Saldus novada meitene jau ir piedzīvojusi tik daudz nepelnītas dzīves netaisnības.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šogad par festivāla mazo eņģeli ir kļuvusi meitenīte Emīlija, kurai ir tikai 9 gadiņi. Taču mazā Saldus novada meitene jau ir piedzīvojusi tik daudz nepelnītas dzīves netaisnības.

Šogad par festivāla mazo eņģeli ir kļuvusi meitenīte Emīlija, kurai ir tikai 9 gadiņi. Taču mazā Saldus novada meitene jau ir piedzīvojusi tik daudz nepelnītas dzīves netaisnības – gan saslimšanu ar bērnu cerebrālo trieku, kurai sekoja 5. pakāpes vājdzirdība, gan vecāku pilnīgu vienaldzību. Šobrīd meitenīte dzīvo pie savas vecmāmiņas, kura uzņēmusies rūpes gan par Emīliju, gan Emīlijas četrgadīgo brālīti Dāvi. Mammai bērnu aprūpes tiesības tika atņemtas šajā pavasarī.


Tas ko visvairāk par visu vēlās Emīlijas vecmāmiņa, brālītis, festivāla „Saldus Saule” un Palīdzēsim.lv komandas, un dziļi mazajā sirsniņā droši vien arī pati Emīlija ir, lai viņa iemācās staigāt, dzirdēt, un sāktu runāt.


„Saldus Saule” un Palīdzēsim.lv aicina visus festivāla apmeklētājus ieklausīties savās sirdīs un atvērt tās labdarībai. Daļa no festivāla biļešu ieņēmumiem tiks ziedoti mazās meitenītes atveseļošanai un rehabilitācijai, bet 9. jūlija Ģimeņu rīta labdarības koncertā gūtie ienākumi tiks novirzīti, lai mazās meitenes dzīvi vērstu labāku. Festivāla laikā ikvienam būs iespēja pret ziedojumiem nofotografēties ar mūziķiem, kas piedalīsies festivālā, saņemt plakātus ar autogrāfiem un dažādas citas piemiņas veltes, kā arī Palīdzēsim.lv teltī iegādāties bērnu un jauniešu darinātus darbiņus un suvenīrus.

Reklāma
Reklāma


Jau šobrīd un arī festivāla laikā būs iespēja zvanīt pa labdarības tālruni 90006888 un ziedot vienu latu Emīlijai, kā arī ziedot Emīlijai labdarības organizācijas Palīdzēsim.lv kontā. Sīkāka informācija www.palidzesim.lv.


Ieejas biļetes uz festivālu „Saldus Saule”, kas notiks 8. un 9. jūlijā, iepriekšpārdošanā var iegādāties visās „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī internetā www.bilesuparadize.lv.