Nedēļas labākais joks par piparkūkām. Nākamnedēļ balvā biļetes visai ģimenei uz muzikāliem pasākumiem

LABĀKAIS JOKS: Pagājušajos Ziemassvētkos pie Omes Nadīne (4 gadi ) un Sanija (6 gadi) abas rullē piparkūku mīklu uz galda. Ienāk Sanijas mamma un Sanija lepni prasa mammai: - Mammu, uzmini, kuro reizi es jau šogad cepu piparkūkas? Un kamēr mamma nav vēl paspējusi atbildēt, Nadīne, turpinot rullēt savu mīklas gabalu, atbild uz Sanijas uzdoto jautājumu: - Pēdējo!!!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Šīs nedēļas uzvarētājs ir Andris T@utkevičs ar joku Piparkūku cepšana. BALVĀ „Multikino Mazuļiem” kinoseansa apmeklējums (seansa laikā zālē ir veidota mazuļiem draudzīga atmosfēra) un ielūgums visai ģimenei uz Mežaparka atpūtas kompleksu Ziemas Parks (www.ziemasparks.lv).

NĀKAMNEDĒĻ BALVĀ biļetes visai ģimenei uz Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra RīBēJa MuTe iestudējumu - mūziklu visai ģimenei VELNIŅI 19. martā un Nacionālā simfoniskā orķestra  trešo koncertu mazajiem klausītājiem - DZĪVNIEKU PASAULE un sitaminstrumentu prezentāciju 12. martā vai 30. aprīlī.

IESŪTĪT JOKU.

Reklāma
Reklāma

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, rakstiet audra@mammam.lv vai zvaniet 22016107. Balvas var izņemt mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. Biļetes jāizņem nedēļu pirms pasākuma norises laika.

UZMANĪBU! Nākamās nedēļas konkursā piedalīsies tās anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 11.03.2011. rīta pulksten 10.00. Rezultātus paziņosim tās dienas pēcpusdienā.

Visus aizvadītās nedēļas jokus lasi šeit!