LNSO aicina uz bērnu koncertu "Dabas parādības"

30.aprīlī LNSO aicina uz šīs sezonas pēdējo bērniem un viņu vecākiem orgenizēto koncertu Dabas parādības un koka pūšaminstrumentu prezentāciju. Koncerta krievu valodā sākums plkst. 11:00, bet latviešu valodā plkst. 14:00. Koncerta garums ar starpbrīdi 1.20.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ceturtais un pēdējais šīs sezonas bērnu koncerts būs veltīts dažādām dabas parādībām – gan lietiem, vētrām, zibeņiem un pērkoniem, gan arī saulītei un maigam pavasara vējiņam. To visu jums bagātīgi atklās A. Vecumnieka sagatavotā muzikālā programma. Savukārt starpbrīdi visi tiks aicināti iepazīties ar dažādiem koka pūšaminstrumentiem.
Programma:
L. van Bēthovens. 6. simfonija. Negaiss
J. Haidns. 8. simfonija. Negaiss
A. Vivaldi. Gadalaiki. Vasara III d.
A. Vivaldi. Gadalaiki. Ziema III d.
Dž. Rosīni. Opera Seviļjas bārddzinis. Vētra
K. V. Gluks. Orfejs. Fūriju dejas
K. F. E.Bahs. Koncerts flautai ar orķestri d moll III d.
V. A. Mocarts. Nakts karalienes ārija no operas Burvju flauta

Pārtraukumā — koka pūšaminstrumentu prezentācija

Koncertu cikls Simfoniskie koncerti bērniem tiek organizēts ar mērķi uzrunāt mazos klausītājus un rosināt viņu interesi par klasisko mūziku, instrumentiem un populārākajiem dažādu tautu un laiku komponistu sacerējumiem. Cikla koncertu mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir publikas iemīļotais Andris Vecumnieks, bet mūzikas instrumentu demonstrācijās un muzikālo nodarbību norisē galvenokārt piedalās paši orķestra mūziķi. Simfoniskos koncertus bērniem un vecākiem LNSO organizē jau ceturto sezonu, un šie tematiskie muzikālie pasākumi ir izpelnījušies lielu klausītāju atsaucību. Pagājušajā sezonā bērnu koncertus apmeklēja vairāk kā 5000 bērni.

Biļetes uz bērnu koncertiem iespējams iegādāties visās Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās, bet abonementus uz bērnu koncertiem iespējams iegādāties Lielās Ģildes kasēs.

Ieskaties: www.lnso.lv
 

Reklāma
Reklāma