Ziedo ziemas lietas internātskolas bērniem

Nesen mammam.lv/tetiem.lv aicināja ikvienu uzdāvināt cimdiņus un zeķes Spāres internātskolas bērniem. 16. decembrī turp iepriecināt ar dažādiem pārsteigumiem dosies studentes, un savu dāvinājumu bērniem tu vari nogādāt kopā ar šiem labajiem jauniešiem!

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrācija: Jānis Beķeris, mammam.lv/tetiem.lv

16. decembrī kosmetoloģijas koledžas studentes kopā ar LU un LKK studentiem dosies uz Spāres speciālo internātskolu, kur bērnus iepriecinās ar koncertu (būs sporta dejas un deju grupa, notiks kopīga dziedāšana). Stāsta studente Elīna Upeniece: „Bērniem būs iespēja darboties rokdarbu darbnīciņās, kur varēs pagatavot kādu mīļu kartīti, izgreznot eglīti un savu skolu. Bērni tiks cienāti ar visādām garšīgām lietiņām, tai skaitā lielu kliņģeri pasūtīsim. :) Protams, dāvaniņas no mums būs, un atsevišķi aicinām visus ziedot bērniem nepieciešamās lietas ziemai un higiēnai. Nesen bijām tajā skoliņā un tur tiešām var redzēt, ka bērniem nav bijis nekas tāds, un daudzi nāk no nelabvēlīgām ģimenēm vai maznodrošinātām.”

Ja arī Tu vēlies nogādāt kādu praktisku dāvaniņu, vari to atstāt mammam.lv/tetiem.lv birojā. Kāda čakla rokdarbniece šeit jau atstājusi maišeli ar pašadītiem cimdiem! Biroja adrese: Tērbatas iela 28-9 (2. stāvā), tālrunis 67274863
 

Reklāma
Reklāma