Uzdāvināsim bērniem kino!

Projekts "Uzdāvināsim bērniem kino" tiek veidots kā Ziemassvētku dāvana tiem Rīgas bērniem, kuriem ikdienā finansiālu apsvērumu dēļ nav iespējams apmeklēt kino – mazturīgajiem Rīgas bērniem un bērnu namu iemītniekiem. Lai to īstenotu, nepieciešams finansiāls atbalsts. Varbūt tu zini kādu Rīgas uzņēmumu, kas varētu ieguldīt nelielu finansējumu animācijas filmu seansu organizēšanā?
 

Uzņēmēji, kas atbalstīs animācijas seansus, saņems īpašas Ziemassvētku kartiņas, kuras varēs nosūtīt kā apsveikumus sadarbības partneriem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Uzņēmēji, kas atbalstīs animācijas seansus, saņems īpašas Ziemassvētku kartiņas, kuras varēs nosūtīt kā apsveikumus sadarbības partneriem.

Biedrība Kultūrpunkts sadarbībā ar SIA Happy Plum's Trust un Rīgas sirsnīgākajiem uzņēmējiem rīko bezmaksas animācijas filmu seansus Multenītes Sniegā tiem, kas to visvairāk gaida – mazturīgajiem Rīgas bērniem un bērnu namu iemītniekiem. Lai ienestu vairāk prieka mazajās sirsniņās, pasākuma laikā bērniem tiks cienāti ar saldumiem.
Projektu plānots realizēt sadarbībā ar Rīgas uzņēmējiem. Lai kļūtu par projekta atbalstītāju, cilvēki tiek aicināti ieguldīt 50 LVL šī pasākuma tapšanā.

Kur filmas rādīs?
Seanss Rīgas bērniem norisināsies kinoteātrī K-Suns, kā arī bērnu namu iemītnieki tiks apciemoti uz vietas, bērnu namu telpās, līdzi ņemot visu nepieciešamo kino izrādīšanas tehniku un saldumus. Multenītes sniegā plānots izrādīt Rīgas pašvaldības bērnu namā Vita, Ziemeļi, Imanta, kā arī krīzes centrā Marsa gatve.  Filmas bērniem domāts parādīt no 14. līdz 25.decembrim.

Kas gaida uzņēmējus?
Katrs uzņēmējs, kas atbalstīs šos animācijas seansus, saņems 20 īpašas Ziemassvētku kartiņas, kuras varēs nosūtīt kā apsveikumus saviem sadarbības partneriem. Šīs kartiņas apliecinās uzņēmēja labo gribu un dalību sociāli atbildīgā projektā.
Ikviens pasākuma atbalstītājs tiks minēts informatīvā video klipā, kas tiks demonstrēts pirms katra no seansiem.


Visi interesanti lūgti zvanīt Maijai Kalniņai (29852738) vai Kristīnei Meirānei (26141368).
 

Reklāma
Reklāma