Tirgojies Ziemassvētku labdarības tirdziņā!

Ir atnācis aukstuma laiks, un Ģimenes Šūpulis jau ceturto gadu sāk domāt par īpaša siltuma radīšanu — Ziemassvētku labdarības tirdziņu. Tirdziņa mērķis — radīt mājas tiem, kam to nav, dāvāt ģimenes siltumu tām, kas to nav piedzīvojušas, un palīdzēt piedzimt veselīgi, droši, priecīgi.

Foto no 2007. gada labdarības tirdziņa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no 2007. gada labdarības tirdziņa.

Biedrības Ģimenes Šūpulis vadītāja un mājdzemdību vecmāte Rudīte Brūvere aicina piedalīties Ziemassvētku tirdziņā, kurā iegūtie līdzekļi tiktu ziedoti sociālā projekta mājvietas — Jaunpaleju (Beverīnas nov., Kauguru pag.) — būvniecībai un labiekārtošanai.

"Es ticu, ka nākamajā gadā mēs varam gan pabeigt pirmo stāvu pilnībā (tā ir Dabīgo dzemdību atbalsta un prakses vietas 3 telpu un vējtvera iekšējā apdare), gan arī izbūvēt otro stāvu un beidzot atvērt durvis Patvēruma mājai — tās būtu sešas vietas bez atbalsta palikušām grūtniecēm vai tikko dzemdējušām māmiņām, kurām nav kur palikt, kad kopā ar jaundzimušo jāatstāj dzemdību stacionārs.
Ja daudzi nedaudz palīdz, mēs kopā varam daudz izdarīt!

Tā ir brīnišķīga atpūta, radīt kaut ko savām rokām, plastmasas laikmetā kaut ko īstu.

Reklāma
Reklāma

Mīļie Ģimenes Šūpuļa draugi, ar šo vēstuli aicinu jūs piebiedroties tirdziņa tapšanā: lūdzam jūs veltīt Labdarības tirdziņam pašu roku darinājumus — dažādus rokdarbus, rotas, rotaļlietas, dekoratīvus elementus, adījumus, audumus, šūtas lietas u.tml.; tas var arī būt ‘kaut kas garšīgs no virtuves’. Jauki ir arī vienkārši kokgriezumi — varbūt jums zināms kāds mīļš onkulītis (laukos), kuram būtu prieks radīt, piemēram, vienkāršus dzīvnieciņus bērnu priekam; tādus, kādus grieza ‘trakais Emīls’, kad viņam šķūnītī sēžot, bija jāpārdomā dzīve... Tā ir brīnišķīga atpūta, radīt kaut ko savām rokām, plastmasas laikmetā kaut ko īstu; skaistas labas lietas izraisa prieku gan to darinātājam, gan tam, kas atradīs tad mūsu Tirdziņā jauku dāvanu mīļiem cilvēkiem vai sev pašam (jūs katrs esat mīļš cilvēks!) un vēl — prieku tiem, kas baudīs mūsu kopīgo pūliņu augļus.
Piedāvājam Tev iespēju, kļūt par dalībnieku/dalībnieci mūsu cilvēkiem tik nepieciešamajā pasākumā: radīt mājas tiem, kam to nav, dāvāt ģimenes siltumu tām, kas to nav piedzīvojušas, un palīdzēt piedzimt veselīgi, droši, priecīgi. Lai dzīves sākums būtu iedrošinošs un ģimene stabila.
Lūdzu, padomājiet arī, vai ir kādi radi, draugi, paziņas, kurus varētu uzrunāt piedalīties ar kādu devumu. Apskatiet arī informāciju par iepriekšējā gada tirdziņu šeit. Tos pašus principus ievērosim arī šogad.
Mūsu darba grupas dalībniece Jana Krūmiņa šogad ir cilvēks, kas gaidīs Tavus piedāvājumus/pieteikumus: viņas mob.tālr.: 26424265, Janas e-pasts: jplumite@yahoo.co.uk
 “…un tici, tas ir Tavā varā, nest gaismu, kā to sveces dara.” N.N.
Visas Ģimenes Šūpuļa darba grupas vārdā, Rudīte."