Noveco sejas āda? Ir iespēja cīnīties!

Payot sortiments papilda modelējošo un nostiprinošo sejas ādas kopšanas produktu līniju Desig Lift ar trim jaunajiem produktiem: Design Lift Lèvres, Design Patch Yeux un Design Lift Masque.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Visi produkti tiek paredzēti cīņai ar izteiktām ādas novecošanās pazīmēm, tie efektīvi izlīdzina grumbas, intensīvi mitrina un baro ādu, aizsargā pret apkārtējās vides negatīvo ietekmi, stimulē apmaiņas procesu ādā, un sejas āda izskatās svaigāka. Jaunie produkti risina problēmas pat delikātās zonās: ap acīm un lūpām.


Patentēts komponents Pepti-Oriza-Calcium (visos Design Lift produktos). Tas pastiprina starpšūnu saiknes nobriedušā ādā. Kalcijs – epidermas „galvenais arhitekts” un dominējošs ingredients Design Lift līnijā. Kalcijs ir šūnu metabolisma īsts stimulators, atbalsta šūnu atjaunošanas dabisko mehānismu un palīdz ādai atgūt mirdzumu un jaunību. Tas regulē epidermālo barjeru un aizkavē mitruma zudumu. Ar vecumu mūsu organisms slikti spēj uzņemt kalciju tādēļ ādas tonuss novājinājās. Āda zaudē kalciju un mēs jau runājam par „dekalcifikācijas procesu”.

Kalcijs ir šūnu metabolisma īsts stimulators, atbalsta šūnu atjaunošanas dabisko mehānismu un palīdz ādai atgūt mirdzumu un jaunību. Tas regulē epidermālo barjeru un aizkavē mitruma zudumu. Ar vecumu mūsu organisms slikti spēj uzņemt kalciju tādēļ ādas tonuss novājinājās

Tieši šis process ir ādas tonusa zuduma cēlonis. Trauslāka, plānākā un sausākā  āda paliek jūtīgāka pret arējām vides ietekmēm. Tagad, pateicoties jaunajiem zinātniskajiem izstrādājumiem, parādās formula ar kalciju, kas strādā ne tikai epidermas līmenī. Divi ingredienti Peptīdi un Orīza savienojās lai uzlabotu kalcija iedarbību ādā.
• Dziļu grumbu korektors zonā ap lūpām Design Lift Lèvres (15 ml) – ļauj sasniegt ādas elastīgumu un tvirtumu ap lūpām un izlīdzināt dziļās grumbas.
• Modelejošie želejas spilventiņi ādai ap acīm Design Patch Yeux (10 paciņas) – momentānam un acīmredzamam rezultātam. Gēla spilventiņi izlīdzina krunciņas ap acīm, novērš aptūkumus un tumšos lokus. Rekomendēts lietot vienreiz nedēļā vai pēc nepieciešamības. 
• Modelejošā maska Design Lift Masque (50 ml) – liftinga efekts, nostiprinošā un izlīdzinošā kopšana.

Reklāma
Reklāma

 
Līnijā piedāva arī produktus, kas jau bija sortimenta kopš gada sākuma:
- DESIGN ULTRA LIFT SERUM (Modelējošs serums) – dienas un nakts kopšana.
- DESIGN LIFT REGARD (Trīskāršas iedarbības acu krēms) – koriģē grumbas, novērš tumšos lokus un pietūkumus zem acīm, atjauno jutīgu ādu.
- DESIGN LIFT COU et DÉCOLLETÉ (Savelkošs krēms kaklam un dekoltē zonai) – dienas un nakts kopšana.
- DESIGN LIFT VISAGE (Modelējošs dienas krēms) dienas krēms sausai un kombinētai ādai.
- DESIGN LIFT RICHE (Modelējošs dienas krēms sausai ādai) dienas krēms īpaši sausai ādai.
- DESIGN LIFT NUIT (Modelējošs nakts krēms) nakts kopšana visiem ādas tipiem.