"RASA" — dabiska kosmētika tavai labsajūtai. Piesakies uz bezmaksas testu!

Dažkārt ir tik grūti atrast tieši tavai sejas ādai piemērotākos kopšanas līdzekļus. Tāpēc portāls mammam.lv/tetiem.lv kopā ar kosmētikas līniju Rasa piedāvā piedalīties želejas acu ādas elastīgumam, matēta dienas sejas krēma un tonizējoša pieniņa testēšanā!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ja vēlies pamēģināt šos sejas  kopšanas līdzekļus, sūti pieteikumu uz audra@mammam.lv, norādot savu vārdu un uzvārdu, vecumu, ādas tipu, tālruņa numuru, kā arī dzīvesvietu.


Pieteikumus v
ar sūtīt līdz 14. oktobra plkst. 11.00, kad tiks izlozēti testētāji, ar kuriem sazināsimies personīgi!

 

BIOK laboratorija ir viens no vadošajiem skaistumkopšanas kosmētikas ražotājiem Baltijas valstīs. Kopš dibināšanas 1988. gadā esam iekarojuši patērētāju sirdis, jo pastāvīgi ņemam vērā viņu vajadzības un saskaņā ar tām izstrādājam skaistumkopšanas produktus. Turklāt vienmēr esam uzticīgi savai sākotnējai vīzijai – būt radošai laboratorijai. Mūsu zinātnieki izmanto labākās dabiskās izejvielas un modernākās kosmētiskās sastāvdaļas, piedāvājot tirgū vismūsdienīgākos produktus. Sadarbojoties ar dažādām augstskolām, pētniecības centriem, skaistuma un kosmetoloģijas klīnikām, kā arī dermatologiem, mūsu zinātnieki strādā pie tādu produktu izveides, kas atbilst augstākajiem kvalitātes standartiem un patērētāju vēlmēm. Šobrīd BIOK laboratorijas pārziņā ir 4 kosmētikas zīmoli: Rasa, Aras, Margarita un Thai.
 

RASA želeja ar zīdu acu ādas elastīgumam ar zīda proteīnu un jūras dūņām.
Ļoti vieglas konsistences želeja ir radīta īpaši jutīgai acu ādai. Želejas sastāvā esošais zīda proteīns mīkstina, izlīdzina un mitrina ādu, pasargā to no kaitīgas vides ietekmes. Jūras dūņu ekstrakts padara ādu stingrāku, piešķir tai elastību, izlīdzina mazās grumbiņas. Želeja viegli mitrina, labi iesūcas un pasargā jutīgo un viegli savainojamo acu ādu. Želejas sastāvā nav alergēnu un smaržvielu. Dermatoloģiski pārbaudīta.


Reklāma
Reklāma


RASA matētais dienas sejas krēms ar elastīnu, hialuronu un UV filtriem.
Šis krēms radīts īpaši sejas ādas kopšanai dienas laikā. Hialurons uztur pilnvērtīgu mitruma līmeni ādā un neļauj rasties grumbiņām. Elastīns mīkstina, izlīdzina un nogludina ādas virspusi. Inovatīvā sastāva krēmā esošās daļiņas, kas sniedz matējumu un absorbē tauku daudzumu, neļauj rasties spīdumam uz sejas un ilgāk saglabā nevainojumu meikapu.


 

RASA tonizējošs pieniņš – divi vienā ar zaļo tēju, kolagēnu un elastīnu.
Maigs tonizējošs pieniņš efektīvi notīra netīrumus un kosmētiku. Zaļā tēja tonizē ādu, kolagēns stimulē ādas atjaunošanos, bet elastīns uztur ādas mitrumu un elastīgumu. Sejas āda kļūst maiga, dzīvīga, elastīga un gluda. Dermatoloģiski pārbaudīts.

 

Kosmētiku var iegādāties Rimi un Maxima veikalos. Vairāk par produkciju skaties šeit!