Ziedu pārsteigums mīļajai skolotājai

Pirmais septembris jau klauvē pie durvīm. Arī skolotāju diena vairs nav aiz kalniem. Tāpēc, kā ik katru gadu, aktuāls ir jautājums, kā šajās dienās apsveikt mīļo klases audzinātāju, kas daudziem bērniem ir kā otrā mamma, un kā  iepriecināt mīļākā priekšmeta skolotāju, kuras stāstījumā gribas un gribas klausīties bez apstājas. Ziedu salonam Floras maģija ir daži ierosinājumi!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Asteres, dālijas un gladiolas sastopamas vai ikvienā dārzā. Pļavās var atrast smilgas un lēpju lapas, ezeros – meldrus, un nu jau sārtojas arī pīlādžogas. Tikai mazliet izdomas, un tavs pušķis atšķirsies no citiem. Ja vēlies, lai pušķis būtu īpaši smalks, vērts iegriezties floristikas veikalos un tur iegādāties ziedu kompozīcijās izmantojamos materiālus – sizālu, mākslīgās puķītes, taurenīšus, bantītes – kā mazu akcentu pušķim. IDEJAS SKATIES ŠEIT!

 

Mazie skolas bērni jauki un mīļi izskatīsies ar glītiem puķu pušķiem, kas veidoti gan no asterēm un gladiolām, gan puķu zirņiem un gerberām. Tāpat skolotājas sirdi sildīs skaistas rozes un lilijas. Pildītā saulespuķe labi izskatās viena. Var sarullēt puķes lapas un sasiet ar lentītēm, un ziedu dekorēt ar stikla puķītēm, lentēm, kurās var iesiet kartīti ar apsveikumu skolotājai. Vienotā kompozīcijā iederas asteres, čīkstenes, sizāls un mākslīgais ziediņš.

Piecas gladiolas ar muguriņām saliek kopā un satin ar dekoratīvo stieplīti. Var aplikt sizālu, hostu vai bergēniju lapiņas. Var arī vienkāršāk – gladiolas tikai sasiet augšpus un lejpus ziediem kopā ar lentu. Trīs lielās saulespuķes, kuru centros iedurtas mazas pērlītes. Tās var aizstāt ar mazām podziņām vai citiem dekoriem. Zem saulespuķēm paslēpušās mazas dzeltenās krizantēmas. Apkārt graudzāles, kannu lapas, sizāls, lentes. BILŽU GALERIJU SKATIES ŠEIT!

Tāpat lieliska dāvana ir dažādi augi podiņos, kuri skolotājai atgādinās par mazo žiperi arī daudzus gadus pēc tam, kad skolēns jau būs devies pasaulē! Lūk, kādas skolotājas stāsts: „Šogad audzināšu 12. klasi. Es katru gadu daļu no saviem ziediem nolieku pie Brīvības pieminekļa. Man vislielāko prieku sagādājuši 1.septembrī nestie puķu podi. Piemēram, Zanes nestais kaktuss 5. klasē zaļo jau septīto gadu. Līgas dāvinātā istabas puķe zaļo trešo gadu, bet Aivitas dāvinātā istabas begonija ir vēl kopš iepriekšējās audzināmās klases, tātad – 10 gadus! Tas ir tik mīļi! Un silda sirdi vēl ilgi, ilgi pēc tam, kad mazie putnēni nu jau kā skaisti putni izlidojuši no ligzdas.”

 

Reklāma
Reklāma

Lielāki bērni savus skolotājus var pārsteigt ar glīti noformētām konfekšu kastēm un mīļāko dziesmu izlasi. Piemēram, dāvana Saldumu kuģis veidota no konfektēm Serenāde un Magone uz pamatnes. Kompozīcijā iekļautas antūrijas un virtenīte no ģipsenes. BILŽU GALERIJU SKATIES ŠEIT!
 

Ziedu salons Floras Maģija stāsta par sevi
Mīļie veikala apmeklētāji, nav pats būtiskākais pateikt, ka esam firma ar ilggadēju darba pieredzi ziedu tirgū, ka mūsu darbs ir atzīts un titulēts. Pats svarīgākais esat JŪS! Cilvēks, kas ienācis mūsu veikalā, lai iepazītos, atkal redzētos vai vienkārši dzīvotu kopā ar mums,  lai mainītos, paplašinātu redzesloku… Piedāvāsim būt interesantam cilvēkam, kas prot iepriecināt, pārsteigt, sajūsmināt, pateikties… Kopā ar mums piedzīvosiet daudz patīkamu emociju, kuru sniedz brīnišķīgā ziedu pasaule, valoda, krāsas... Palīdzēsim izvēlēties, atcerēties, iepazīt, piegādāt… Mūsu kolektīvu veido sirsnīgi darbinieki, kas ir gatavi veidot Jūsu dzīvi krāsaināku un būt kopā ar Jums!
 
www.florasmagija.lv

Veikali Rīgā: T/P ALFA Brīvības ielā 372, tālr: 67076478,         
T/C MAXIMA Slokas ielā 115, tālr.: 67411026