"AGE RETREAT" – novājinātiem, lūztošiem matiem

Gluži kā āda, arī mūsu mati ar gadiem noveco, zaudējot kuplumu, elastību, izturību un mitrumu. Matu novecošanu ietekmē vairāki faktori: hormoni, barības vielas, veidošanas ieradumi un vide. Neļauj matiem nodot tavu patieso vecumu!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Age Retreat līdzekļi ar Youth Peptide kompleksu aktīvi stimulē saknes un matus, padarot tos spēcīgus, kuplus, gludus un mitrinātus jau vienas nedēļas laikā.

Age Retreat šampūns maigi attīra matus, palīdzot saglabāt krāsas toni un mitrumu. Mati izskatās jaunāki, maigāki un veselīgāki.

Pēc matu mazgāšanas lieto vieglo Age Retreat skalojamo līdzekli. Atjaunojošais, mitrinošais līdzeklis ar antioksidantiem un barojošām vielām palīdz saglabāt matus veselīgus un aizsargā no ikdienas bojājumiem.

Pēc matu mazgāšanas un izžāvēšanas lieto Age Retreat uzmundrinošo līdzekli. Dubultas iedarbības līdzeklis nodrošina ātru un ilgstošu iedarbību - nostiprina matus, samazina izkrišanu, kas rodas ķemmēšanas rezultātā.

90% sieviešu atzina, ka, lietojot visus 3 produktus ar jaunības peptīdu tehnoloģiju, mati izskatās jaunāki jau pēc vienas nedēļas!

 



 

Reklāma
Reklāma