"PAYOT" jaunie ķermeņa kopšanas produkti

Skaistums, jaunība, slaidums – lieciet ķermenim atcerēties par to. Pareiza, virzīta kopšana un korekta produktu lietošana – ir iemesls, kāpēc vājēšanas process kļūs veiksmīgāks un manāmāks.
 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Jaunā Payot līnija sastāv tikai no trim produktiem viens no kuriem – Celluli-Performance (Trīskāršu iedarbības pretcelilīta želēja) jau parādījās tirgū jau 2008 gadā. Produkti risina tās saucamas „apelsīna mizas” problēmas, drenē, atjauno, attīra, modelē un padara ādu tvirtāku un atveseļo to.   

Slim-Performance (Ekspress līdzeklis vājēšanai) – detoksikācijas programma lokāliem tauku nogulām. Rekomendācijas: liekais svars, lokālas tauku nogulas, ūdens aizkave organismā.
Aktīvie ingredienti: Adatenes ekstrakts lieliski drenē un izved toksīnus. Zaļā tēja Yerba Mate, zināms, kā diurētiskais līdzeklis. Varš, kas ietilpst pusdārgakmeņu malahīta sastāvā, zināms vēl Senā Ēģiptē kā nomierinošs, pretiekaisuma un sanācijas minerāls. L- karnitīns, kas sašķel taukvielas. Tekstūra: Ultra-viegls želejveidīgs krēms, kas uzreiz iesūcās ādā. Rekomendācijas lietošanai: Laba mikrocirkulācija padara jūsu ādu nevainojamu. Lai to panāktu, vienreiz nedēļā lietojiet ķermeņa skrubi un pēc tā uzklājiet Slim-Performance (Ekspress līdzeklis vājēšanai) divreiz dienā. Uzklājot produktu, intensīvi masējiet problemātiskas zonas.

Celluli-Performance (Pretcelulīta želēja ar trīskāršu iedarbību): ķermeņa reljefa atjaunošana
Rekomendācijas: celulīts, strijas. Aktīvie ingredienti: Miricilīns, kas kombinācijā ar kofeīnu efektīvi novērš celulītu uz tā dažādām stādijām, palīdz izvadīt no organisma taukvielas un pārpalikuma vielas, hematīta ekstrakts ietekmē uz ādas tvirtumu un mikrocirkulāciju, pastiprinot aktīvo ingredientu tonizējošu darbību, matriksils cīnās pret šūnu palielināšanos, palīdz sintezēt kolagēnu un nodrošina nepieciešamo līmeni ādā, padara ķermeni slaidāku un aizkavē ādas novecošanu. To iedarbību papilda Centella Asiatika, kas stimulē asinsriti un vielmaiņu un kakao ekstrakts, kas mīkstina ādu. Тekstūra: Maigs, kūstošs želejveidīgs krēms, uzreiz iesūcas ādā. Rekomendācijas lietošanai: Sabalansēta diēta + fiziskās nodarbības + Celluli-Performance (Pretcelulīta želēja ar trīskāršu iedarbību) = mazāk celilīta un „apelsīna mizas” novēršana. Problemātiskas zonas jāstimulē, tāpēc pirms Celluli-Performance lietošanas jāuzklāj PAYOT Gommage Douceur Corps (Krēms-skrubis ar trīskāršu iedarbību). Lai uzlabotu efektu, uzklājot pretcelulīta želeju ar trīskāršu iedarbību, problemātiskās zonas jāmasē ar apļveidīgām kustībām 3-5 minūtes 

Reklāma
Reklāma


Lift-Performance (Modelēšanas līdzeklis ādas tvirtuma paaugstināšanai) – jūsu ķermeņa arhitekts. Rekomendācijas: tvirtuma zudums, ādas vājš tonuss (vecuma faktori, pēc straujas vājēšanas un svara zuduma, pēc grūtniecības utt.) Aktīvie ingredienti: Bodylift-Calcium Complex intensīva formula, kas demonstrē reālus un lieliskus rezultātus. Magones ekstrakts ar kalciju stimulē fibroblastus kolagēna un elastīna izstrādei. Dabīgie mikroelementi, kas bija veiksmīgi izmantoti slavenā līnijā Design-lift, restrukturizācijas atslēgkomponenti palīdz atjaunot ādas dzīvspejas. Kalcijs un organiskais krams stimulē starpšūnu saiknes. Smitsonīta pusdārgakmeņu ekstrakts (cinks) papildina formulu pateicoties anti-stressa, nostiprinošām un enerģizējošām īpašībām. Tekstūra: Viegla, krēmveidīga. Rekomendācijas lietošanai: Uzklāt uz zonām ar samazinātu muskuļu tonusu (gurnu iekšaja daļa, vēders). Pirms produkta lietošanas, attīrīt ādu ar skurbi un pēc tā uzklāt Lift-Performance ar apļveidīgām kustībām. Lai panāktu labāko rezultātu, rekomendēta 3-5 minūšu masāža ar Lift Performance divreiz dienā.