Velniņi atsaucas! Bilžu konkurss!

Tas ir skaidrāks par dienu, ka katrā no mums sēž mazs velniņš! Ja tev kādu ir izdevies iemūžināt bildē, piedalies mammam.lv/tetiem.lv fotokonkursā Velniņi! Divi uzvarētāji saņems biļetes ģimenei uz jauno muzikālo izrādi Velniņi, kur galvenajās lomās Aisha, Candy un Niks Matvejevs!
 

FOTO: Kristaps Smildziņš

Uzdevums pavisam vienkāršs pievieno Galerijās savu, savas ģimenes vai bērnu velnišķīgo foto (vienu!) konkursa bilžu kategorijā Velniņi. Bildi pievieno līdz 29. aprīlim, un 30. aprīlī izsludināsim divus uzvarētājus, kuri saņems biļetes visai ģimenei (4 biļetes) uz jauno RīBēJa MuTe muzikālo izrādi Velniņi, kur galvenajās lomās ir ar velnišķīgi pozitīvu enerģiju apveltītās dziedātājas Aisha un Candy, bet Dižvelnu tēlo Niks Matvejevs!

Sadarbojoties divām izcilām radošām personībām dzejniekam un tulkotājam Pēterim Brūverim un komponistam Valtam Pūcem , pēc pazīstamās Rūdolfa Blaumaņa pasakas Velniņi motīviem, Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālajā teātrī RīBēJa MuTe tapis jauniestudējums mūzikls visai ģimenei Velniņi! Izrādes tapšanas iniciators šoreiz ir Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris Romāna Vanaga vadībā. Vairāk par jauno izrādi lasi šeit.

Uzvarētāji varēs apmeklēt izrādi, kas notiks šā gada 8. maijā plkst. 17:00.
 

Reklāma
Reklāma