Rendijs Geidzs Riga 13/03/2010

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apbrīnas vērtā  Randy Gage dzīve, kas ir pilna ar uzvarām pār bailēm un šaubām pār sevi, definē šo cilvēku kā unikālu, neapstrīdamu ekspertu cilvēku attīstības un spēju potenciāla izmantošanā.

Vairāk kā 20 gadus Randy Gage palīdz cilvēkiem atbrīvoties no to ierobežojošiem pašu maldiem un izdarīt pārsteidzošus „izrāvienus” caur savu apziņu, lai sasniegtu personīgos mērķus. Stāsts par to, kā nabadzību  pieredzējis puisis patstāvīgi kļūst par miljonāru, ir iedvesmojis daudzus cilvēkus visā pasaulē.


Šī leģendārā persona ir “Miljonāru Mesija” – Randy Gage. Viņš ir nenogurstošs čempions tīkla mārketinga nozarē un daudziem cilvēkiem  ir kļuvis par galveno padomdevēju, lai sasniegtu maksimālo.

Randy Gage ir izveidojis attīstošu interneta programmu 

www.BreakthroughU.com

, caur kuru daudzi viņa mācekļi sazinās ar viņu, lai iegūtu personiskās konsultācijas. Viņš skaidro viņiem, kā gūt virsroku pār bailēm, šaubām un pašiznīcināšanas procesu, lai sasniegtu panākumus un augstākā līmeņa cilvēcisko potenciālu. Plašāku informāciju par Randy Gage un viņa programmu var atrast šeit:  

www.RandyGage.com

.

” Mana dzīve – ir viens liels tīkla mārketinga darboņa veiksmes stāsts, jo pirms tam es strādāju par trauku mazgātāju ar minimālo likmibet tagad esmu multimiljonārs. Ja  jūs lūgsiet  man dot definīciju par tēmu – kas ir  labklājība, tad es atbildēšu – tas ir tas, kas rada prieku tavā sirdī.

Es domāju, ka lielākā atlīdzība šajā biznesā  ir redzēt, kā Jūsu komandas cilvēki sasniedz panākumus un uzlabo savu dzīvi. Es ļoti priecājos un mani iedvesmo telefona zvani no maniem cilvekiem, kas tikko saņēmuši 10 000 vai 20 000 dolāru čekus, lai padalītos ar savu sajūsmu. Un šī ir ļoti svarīga mūsu biznesa daļa.
Mēs visi alkstam pēc panākumiem, bet es domāju, ka jebkura cilvēka dzīvē pienāk laiks, kad viņš virzās no panākumiem uz daudz svarīgākām lietāmkas  saistās ar  kalpošanu citiem cilvēkiem.

Reklāma
Reklāma

Kad atgriezos biznesā, mans mērķis bija veikt savu pēdējo rodeo. Es gribu radīt pašu lielāko čeku tīkla mārketinga vēsturē un nodemonstrēt ar reālu piemēru visu to, ko es pasniedzu un mācu. Es gribu nodemonstrēt to, ka tas  tiešām darbojas – reālajā pasaulē, vienkāršiem cilvēkiem. Es gribu radīt tik daudz miljonārus, tik daudzus cilvēkus padarīt par veiksminiekiem, lai tiešām pierādītu, ka tīkla mārketings ir labākais bizness pasaulē un, ka nav svarīgi kāds ir jūsu izglītības līmenis un pieredze.

Ja jums ir sapnis, ja Jūs alkstat mācīties un esat gatavi daudz strādāt – šis bizness var palīdzēt jums piepildīt savus sapņus. Tas ir tas, ko es gribu izdarīt, un es varu teikt droši, ka es esmu uz pareizā ceļa.”

Nevienam „tīkliniekam” nav jāstāsta kas ir šis cilvēks, bet tas, ka šī persona būs Latvijā ir jāzina katram, pat skolniekam.

Pasākums visas dienas garumā : „One day MLM leadership session”

Ne par velti ir sanācis tā, ka ir izdevies šo personu uzaicināt uz Latviju un viņam ir izdevies atrast brīvu nedēļas nogali nākamā pusgada pirmajā pusē.

Randy Gage šai dienā viesosies pie VISU tīkla mārketinga kompāniju pārstāvjiem, visiem Eiropas, Baltijas  un īpaši Latvijas “tīkliniekiem” un  runās par tīkla mārketinga industriju kopumā, tās nākotni, dalīsies ar 20 gadu garumā sakrāto pieredzi šai jomā, zināšanām un 100%-tīgi  un droši strādājošām metodēm darbā ar struktūrām gan esot komandā, gan esot jau kā līderim savai komandai.

Uz šo pasākumu tiek aicināti ne tikai esošie vai rūdītie  „tīklinieki ”,bet katrs, kas jau ir ceļā uz pārmaiņām vai taisās to darīt. Uz šo pasākumu ir vērts  ierasties arī citu jomu uzņēmējiem, biznesmeņiem  un vēl nesākušiem patstāvīgu dzīvi jauniešiem no Latvijas, jo šim cilvēkam IR ko jums pastāstīt. Jau pieteikušies būt ar mums šai dienā pēc šī cilvēka zināšanām un klātbūtnes alkstošie “tīklinieki”  no Krievijas, Ukrainas un jau dažām Eiropas valstīm ( Francija, Spānija….).

Aiciniet VISUS sev līdzi – gan JAU esošos šīs industrijas pārstāvjus, gan tos, kas nav vēl pārliecināti par sevi, par savām spējām. Un nav svarīgi vai šie cilvēki jau  domā par tīkla mārketingu vai vēl šaubās. Uz skatuves stāvēs šai industrijā veiksmi pierādījusi persona kā apliecinājums jūsu vārdiem, kurus bieži vien nedzird apkārtējie.

Šī diena būs domāta katram!

Šī diena var mainīt ļoti daudzu cilvēku domāšanu un sapratni par sevi,  par to, ko viņš varētu spēt izdarīt savā un ne tikai savā labā, pat par to, kas notiek pasaulē un šobrīd Latvijā un CIK ir vērts vai NAV vērts cīnīties ar  „vējdzirnavām” un to, ka, varbūt, daudzas lietas, kas patreiz cilvēkus Latvijā neapmierina, var panākt, ejot pavisam pa citu ceļu? …..

Par biļešu iegādi jautājiet man.

Sākts izpārdot pirmās 200 biļetes uz šo pasākumu! Šīs vietas būs vienīgās numurētās vietas zālē pirmajās sešās rindās pēc VIP rindām ( tātad 3. – 8. rinda ).