kaa lai vinjai pasaka : pietiek?

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mans staasts: es uzaugu ljoti miileetaa gjimenee. mani vecaaki appreceejaas jauni - visnoteicoshaakais iemesls bijs manas maates gruutnieciiba. Mees visi trijataa no saakuma dziivojaam ar vecomaati, tad paarvaacaamies un paarvaacaamies uz labaaku dziivokli. Skolas laiku dziivoju ar vecomaati (jo bija tuvaak skolai), nedeeljas nogalees ar vecaakiem. Kad biju jau vecaaka un apzinaajos ka ar sveshiem runaat nevar - dziivoju ar vecaakiem patstaaviigi. Veelaak protams ka mani vecaaki izshkjiiraas (man bija 15g) - bet es jau taa domaaju - skandaali starp mums visiem bija jau gandriiz regulaari.

Manas maates staasts: vinja apreceeja manu teevu jauna un naiva. Bija jau paspeejusi palikt gruuta... (par nozeelu) tad naakamos 15 gadus viss ko vinja dariija bija deelj manis, manu teevu tikai pacieta jo biju es. vinja esot sleepusi no manis ka mans teevs bija alkoholikjis, sitis vinju, nedevis naudu par ko mums izdziivot...utt. 

Mans jautaajums: man tagad ir pashau sava gjimene, esmu 26 gadus veca.. un katrreiz kad vinjai kautkas atgaadina par manu teevu, jeb es eju vinju apciemot - vinja man staasta cik slikts vinjsh iisteniibaa esot bijis. Es esmu meegjinaajusi visu - sapratni, paarmetumu, luugusi lai vinja beidz staastiit cik vinjai esot bijis slikti, tikai viena iemesla deelj - vinja bija gruuta ar mani. Kaa lai es vinjai lieku saprast - vrbuut es neveelos visas savas labaas atminjas vienkaarshi izmest miskastee??? Mums visiem tachu ir tiesiibas uz labu beerniibu..

Reklāma
Reklāma

Secinaajums : mana vecomaate, visdriizaakais jau zinaaja no pasha gala, ka manu vecaaku lauliiba beigsies tiesas zaalee...vinja man iemaaciija kaa pastaaveet par sevi un kaa speet paskatiities uz vissliktaako situaaciju no malas..

Pielikums: es paarlasiiju diezgan dienasgraamatu ierakstus  - visiem bveerniem ir tiesiibas uz laimiigaam atminjaa - un taas var buut tikai 5 min ilgas..