Prezidenta inaugurāciju apmeklē arī Mammamuntetiem.lv

Uz sarīkojumu Latvijas Nacionālajā bibliotēkā par godu jaunievēlētā Valsts prezidenta Egila Levita inaugurācijai bija uzaicināta arī vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. 

Savā inaugurācijas uzrunā prezidents Egils Levits pauda: pasākumā ielūdzis cilvēkus no daudz un dažādām sfērām, lai tie savā starpā varētu labāk iepazīties, sarunāties un nodibināt kontaktus. Foto: president.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Savā inaugurācijas uzrunā prezidents Egils Levits pauda: pasākumā ielūdzis cilvēkus no daudz un dažādām sfērām, lai tie savā starpā varētu labāk iepazīties, sarunāties un nodibināt kontaktus. Foto: president.lv

 

Prezidenta inaugurācijas pasākums medijos izraisīja ažiotāžu - kā gan var aicināt uz tik smalku pasākumu, turklāt vakartērpos, un bez otrajām pusēm? Prezidenta kanceleja medijos skaidroja: viesi ielūgti bez dzīvesbiedriem, lai būtu iespējams vienā telpā satilpināt maksimāli plašu visdažādāko jomu pārstāvju loku. Visticamāk šis lēmums bija noteicošais, lai beidzot tik nozīmīgu pasākumu apmeklētu arī nevalstiskās organizācijas, sociālie uzņēmēji, jaunie, spēcīgie uzņēmēji un citu organizāciju pārstāvji, kas ikdienā strādā it kā neredzamu darbu, bieži vien visai grūtu, bet tādu, kas Latvijas iedzīvotājiem un ģimenēm vidi dara patiesi labāku un kas veicina labklājību ikvienam no mums. Līdz šim šādām organizācijām reti kurš prezidents izrādīja uzmanību un parādīja godu, uzaicinot uz gada vienu no svarīgākajiem pasākumiem - uz inaugurāciju. 

Līdz šim šādām organizācijām reti kurš prezidents izrādīja uzmanību un parādīja godu, uzaicinot uz gada vienu no svarīgākajiem pasākumiem - uz inaugurāciju. 

Savā inaugurācijas uzrunā prezidents Egils Levits pauda: pasākumā ielūdzis cilvēkus no daudz un dažādām sfērām, lai tie savā starpā varētu labāk iepazīties, sarunāties un nodibināt kontaktus. Manuprāt, prezidenta iecerea izdevās - pasākums noritēja svinīgā, tomēr nepiespiestā gaisotnē.

Inga Akmentiņa_Smildziņa Mammamuntetiem.lv inaugurācija

Prezidenta Egila Levita inaugurācijas pasākumu apmeklē vecāku organizācijas Mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa.

Mammamuntetiem.lv vārdā saku paldies par šo ielūgumu, tas patiesi ir gods un novērtējums mūsu organizācijas darbībai. 

Reklāma
Reklāma

Mammamuntetiem.lv ir sociālais uzņēmējs, kura galvenā darbība saistīta ar vecāku informēšanu un izglītošanu, vecāku viedokļa pārstāvniecību valstiskā līmenī, kā arī sabiedrības domas veidošanu ģimenēm būtiskos jautājumos.

 

Valsts kanceleja publiskojusi lūgto viesu sarakstu, uzvārdus sakārtojot alfabētiskā secībā. Saraksts  šeit.

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, Mammamuntetiem.lv vadītāja