Allaž eleganta. 6 stila principi, kas piemīt šādām sievietēm

Visticamāk, katrai no mums ir vismaz viena draudzene, kura vienmēr izdodas izskatīties apbrīnojami labi. Šķiet, viņa allaž ir visu jaunāko modes tendenču priekšgalā, un absolūti nekad ar savu izskatu nav pārspīlējusi. Kas tas par talantu, un kā viņai tas izdodas. 

Nepārspīlē ar efektiem, izcel ko vienu.

FOTO: Shutterstock.com

Nepārspīlē ar efektiem, izcel ko vienu.

6 noslēpumus, kas raksturo gaumīgu un nepārspīlētu stilu, atklāj portāls purewow.com.
 

Parūpējies par iedvesmu jau laikus
Reizēm tā vien prasās pēc iedvesmas, veidojot savu stilu un domājot, ko vilkt mugurā. Tāpēc ir būtiski jau laikus zināt, ka stila idejas tev būs pa rokai. Sievietes, kuras seko līdzi modes tendencēm, regulāri papildina savus ideju krājumus un nekad neaizmirst saglabāt foto ar interesantiem stila paraugiem, kas pamanīti sociālajos tīklos, portālos vai žurnālos. Un tad, ja kādā rītā pamosties un esi absolūti bez iedvesmas, ko šodien vilkt mugurā, atliek vien ieskatīties mobilajā tālrunī vai datorā, un kāda no “pieseivotajām” bildītēm noteikti palīdzēs.


Pietiks ar vienu akcentu
Tās var būt, piemēram, perfekta piegriezuma bikses vai interesanti svārki. Neaizmirsti, ka iespaidīgs elements tavā tēlā drīkst būt tikai viens. Visam pārējam ir jāveido fons, uz kura šim akcentam izcelties. Vārdu sakot, nekad nemēģini vienlaikus pārsteigt ar vairākiem atšķirīgiem stiliem.


Izmēģini vienu negaidītu aksesuāru
Apģērbā iekļauj vismaz vienu negaidītu elementu, piemēram, satriecošas augspapēdenes vai arī iespaidīga dizaina rokassomiņu. Liekot lietā šo padomu, parastu garlaicīgu tēlu var pārvērst izskatā “ar odziņu”.


Kārtu principa priekšrocības
Interesants lakats un garš plandošs mētelis – lieliska kombinācija, vai ne? Un nav nekādu šaubu, ka gudri izvēlēti komplekti, kuru elementi ir savā starpā labi kombinējami, palīdzēs izskatīties daudz labāk. Turklāt kārtu principa ievērošana ļauj izveidot vairāk komplektu no skapī jau esošajām drēbēm.  


Pērc tikai tās drēbes, kuras patiešām patīk
Nav nozīmes, vai viens vai otrs apģērba gabals ir supermoderns vai ekstravagants. Ja neesi 100% pārliecināta, ka to patiešām vēlies, tu tajā neizskatīsies ļoti labi. Vārdu sakot, ieteicams pirkt tikai tos apģērbus, kuri dara tevi laimīgu. Ko darīt, ja nevari izvēlēties? Tev palīdzēs divu nedēļu tests. Ja nopirkto drēbes gabalu pirmās divas nedēļas pēc iegādes neizvelc no skapja, nes to atpakaļ uz veikalu. Ja pirkums ir patiešām labs, tu gribēsi to pēc iespējas ātrāk izmēģināt.

Reklāma
Reklāma


Tiec skaidrībā, kas piestāv tieši tev
Iespējams, šis stila padoms skanēs mazliet ironiski – taču pārāk nepieķeries noteiktām modes tendencēm. Zinot, kuri apģērbi tev patiešām piestāv, tu varēsi izmēģināt arvien jaunas kombinācijas. Piemēram, ja zini, ka tev daudz labāk piestāv kleitas vai bikses, izmēģini tās dažādos garumos, eksperimentē ar audumiem, materiāliem un kombinē ar atšķirīgu stilu apaviem.


 

Avots: www.kasjauns.lv