Viltības, kas liks tev izskatīties dārgai un elegantai bez skaļiem zīmoliem

Dārgu zīmolu somas un maki, protams, priecē ikvienu sievieti, bet ko darīt, ja šīs vajadzības dēļ nevēlies iztukšot visas savas krājkases? 

Lai izskatītos eleganti, izvēlies melnu apģērbu, papildinot to ar gaumīgiem aksesuāriem.

FOTO: Shutterstock.com

Lai izskatītos eleganti, izvēlies melnu apģērbu, papildinot to ar gaumīgiem aksesuāriem.

Dažas interesantas viltības:

1. Ja esi nopirkusi skaistu mēteli, žaketi, jaciņu vai vēlies piešķirt svaigumu jau skapī pastāvējušai drēbei, nopērc un pāršuj jaunas pogas - tas apģērbam liks izskatīties oriģināli, neparasti un tu varēsi būt droša, ka otra šāda apģērba nekur vairs nebūs. Pogas – ceļš uz izsmalcinātu stilu.

 

2. Rūpīgi izvēlies audumu, no kura izgatavots apģērbs. Tvīda, kokvilna un lina drēbes ļaus tām izskatīties dārgākām nekā tās patiesībā ir. 

3. Ja tavs iemīļotais apģērba gabals ir savēlies, iegādājies "drēbju skuvekli" - tas palīdzēs tikt vaļā no bumbulīšiem un atsvaidzinās tavas garderobes izskatu. 

 

4. Izvēlies melnu apģērbu, papildinot to ar gaumīgiem aksesuāriem. 

Reklāma
Reklāma

 

5.Izvēlies jauno dizaineru apģērbus, jo uzlecošie modes spīdekļi nereti savas kolekcijas piedāvā par demokrātiskām cenām, turklāt ļoti piedomā, lai iepriecinātu savus klientus - izmanto personalizētus materiālus apģērbu un aksesuāru izgatavošanai, piešķirot sava zīmola produktiem unikālu un neatkārtojamu izskatu.

 

Savukārt modes māksliniekiem sava zīmola atpazīstamības veicināšanai lieti noderēs personalizēts iepakojums, metāla furnitūra ar zīmola nosaukumu, dažādas lentes, pogas un citas personalizētas "odziņas", lai veiksmīgi popularizētu sava zīmola preces un iepriecinātu sievietes, kuras neskrien pēc dārgu zīmolu jaunākajām kolekcijām, bet piedomā pie sava tēla, cenšoties padarīt to unikālu.

 

Avots: Esmi.lv