JAUNĀ Palette Perfect Care Color: perfekta matu krāsa, par kuru vienmēr esi sapņojusi

Perfekta izskata matu krāsa nav viegli sasniedzama. Tomēr, pateicoties Palette, Eiropas matu krāsu zīmolam Nr. 1, tagad ir iespējams iegūt nevainojami koptus matus, kas šķiet tik gludi kā zīds un mirdz intensīvās, piesātinātās krāsās. Jaunā Palette Perfect Care Color matu krāsa ar īsta zīda eliksīru ir patiesa greznība Taviem matiem un piedāvā 20 dzīvīgu, amonjaku nesaturošu toņu izvēli. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ar īstu zīdu un bez amonjaka  
Palette Perfect Care Color ir ilgstoši noturīga matu krāsa, ar kuras palīdzību Tu vienlaikus iegūsi koptus un zīdaini mirdzošus matus, intensīvu toni, kā arī nevainojami nokrāsotus sirmos matus. Saudzīgā, amonjaku nesaturošā krāsas formula ar zīda eliksīru un daudzslāņu tehnoloģiju apvieno maksimālu kopšanu un krāsas intensitāti, kā arī valdzinoši mirdzošus atspulgus. Patērētāju testi parāda, ka inovatīvā tehnoloģija ir pārsteidzoša visās jomās, piedāvājot līdz pat 60% vairāk kopšanas un 100% vairāk mirdzuma*.


Zīds jau tūkstošiem gadu ir iecienīts sava greznuma un jutekliskā gluduma dēļ. Pirmo reizi tas ticis izmantots Ķīnā vairāk kā pirms 2000 gadiem, bet kopš viduslaikiem zīda izsmalcinātie audumi ir iecienīti karaļu un augstmaņu vidū visā Eiropā. Tagad Tev ir iespēja jutekliski mīksto un kopjošo zīda pieskārienu piedāvāt arī saviem matiem. Īsts zīda eliksīrs Palette Perfect Care Color sastāvā aizsargā un rūpējas par matiem, sniedzot saudzīgu kopšanu matu šķiedrām un vienlaikus ieslēdzot tajās krāsas pigmentus.


Amonjaku nesaturošās krēmkrāsas formula izmanto arī inovatīvo daudzslāņu tehnoloģiju. Krāsošanas procesā tā saudzīgi vienu pēc otras izveido vairākas krāsas kārtiņas, un pēc katras matu mazgāšanas atklājas jauna dzīvīgas krāsas kārtiņa, kas ļaus Tev izbaudīt svaigi krāsotu matu sajūtu arī vairākas nedēļas pēc krāsošanas. Tavi mati iegūs starojošu, noturīgu mirdzumu un pārsteidzošu krāsas intensitāti, kas perfekti nokrāso sirmos matus. Turklāt patīkamā smarža apvieno sevī aveņu un ābolu augļu, kā arī rožu un vijolīšu ziedu notis, sniedzot neticami juteklisku smaržas baudījumu.  

 

Reklāma
Reklāma

Atrodi savu īsto toni
Jaunā, iedvesmojošā Palette Perfect Care Color piedāvā 20 perfekti kopjošu toņu izvēli. Intensīvās krāsas brīnišķīgi papildina viena otru, veidojot nevainojamu toņu klāstu – par pieejamu cenu. Blondie toņi variē no ledus blonda līdz tumši blondam, bet tumšāko toņu piedāvājums iekļauj ugunīgu rubīnsarkanu un tumša kanēļa toni pretstatā izsmalcinātajam piesātināti violetajam tonim. Šokolādes brūnie toņi veido dabisku pāreju uz kafijas silti brūnu un krēmīgas mokas toni. Savukārt noslēpumains zilganmelns un dziļi zīdaini melns tonis noslēdz neatvairāmo toņu izvēli: 
219 Ledaini blonds
218 Vēsi blonds
120 Pērļu blonds
200 Gaiši blonds
300 Vidēji blonds
390 Gaišs varš
400 Tumši blonds
500 Piesātināti gaiši brūns
566 Satīna brūns
575 Dziļi sarkans
644 Tumšs kanēlis
658 Krēmīga moka
678 Rubīnsarkans
700 Maigi tumši brūns
711 Piesātināti violets
770 Šokolādes sarkans
800 Dziļi tumši brūns
855 Kafijas silti brūns
909 Zilganmelns


Apmierinātie klienti paaudzēm uzticas tam, ka Palette piedāvā lieliskas matu krāsas par saprātīgu cenu. Palette Perfect Care Color ar kopjošo zīda eliksīru un daudzslāņu tehnoloģiju ir jaunākā inovācija no Eiropas vadošā matu krāsu zīmola – maksimālai kopšanai un perfekti piesātinātai matu krāsai. Par cenu, kas pieejama ikvienai.

Jaunā Palette Perfect Care Color matu krāsa ir pieejama veikalos Drogas visā Latvijā no 2015. gada janvāra. Cena: EUR 4,39.


*Salīdzinot ar nekrāsotiem matiem.

Avots: Biofizikālie mērījumi. Matu pētījuma tests. N = 33