Tvirtas krūtis arī pēc dzemdībām un mazuļa barošanas!

Vieni no skaistākajiem brīžiem sievietes mūžā ir grūtniecība un vēlāk bērniņa nākšana pasaulē. Taču laiks, kad sievietes ķermenis piemērojas savai jaunajai lomai, parasti atstāj paliekošas pēdas – reiz tik tvirtās krūtis pēc mazuļa zīdīšanas zaudē elastību un formu. Pateicoties dabas spēkam un prasmei to izmantot, tagad iespējams ne tikai saglabāt tvirtas krūtis, bet pat palielināt ādas tonusu, nostiprināt un izlīdzināt ādu.

FOTO: Shutterstock.com

 

Sērijas Maria nostiprinošais liftinga krēms krūtīm paredzēts sievietēm, kuras vēlas uzlabot krūšu formu un tonusu, un arī māmiņām, kas baro bērnu ar krūti. Maria Bust it Up palīdz saglabāt krūšu tonusu un formu, kā arī paaugstina ādas reģenerācijas spējas, mitrina un tonizē to. Tātad arī aizkavē novecošanas procesus.

 

Krēma sastāvā NAV minerāleļļu, parabēnu, sintētisko sastāvdaļu vai citu izejvielu, kas varētu kaitēt ādai. 

 

 

Svarīgi, ka šis krēms izgatavots bez aromatizētājiem, lai ļautu bērnam apzināties viņa paša vai mātes ķermeņa dabisko smaržu. Tas nozīmē, ka krēmu iespējams lietot jau mazuļa zīdīšanas laikā.

 

Aktīvās vielas krēma sastāvā:

- Akantu baltdadzim piemīt atjaunojoša, nostiprinoša iedarbība. Tas veicina epidermas jeb ādas virsējā slāņa atjaunošanos. 

- Nātrija hialuronāts jeb dabiskais polisaharīds intensīvi mitrina ādu, uz ādas veidojot aizsargplēvīti, kas palīdz piesaistīt mitrumu. 

- Bioloģiskā kokosriekstu eļļa ir ādu remdējoša, mitrinoša, kā arī veido aizsargājošu slāni.

- Plūškoka ekstrakts vizuāli palīdz samazināt asinsvadu tīklojumu un ādas tūsku. Tam piemīt arī pretiekaisuma iedarbība. 

- Bioloģiski iegūtajam basijas (šī) sviestam piemīt šūnu atjaunojošas īpašības, tādējādi tas efektīvi aizkavē ādas novecošanu. Sviests arī mitrina un mīkstina ādu.  

- Dabiskā augstākās kvalitātes jeb pirmā spieduma sezama sēklu eļļa ir bagāta ar E vitamīnu, minerālsāļiem, selēnu un nepiesātinātajām taukskābēm, tostarp linolēnskābi. Eļļa satur arī divus dabiskus antioksidantus: sezamolu un lecitīnu.

- Rudzupuķu ziedūdens, ko iegūst destilācijas procesā ar ūdens tvaiku, nomierina ādu. Ziedūdens ir piesātināts ar antociāniem, kas veicina audus savelkošu efektu. 

- Ruskusa ekstraktam, kas iegūts no bioloģiski audzētiem augiem, piemīt nomierinošas un savelkošas īpašības. Tas palīdz mazināt apsārtumu un smaguma sajūtu. 

 

Lietošana: uzklājiet uz krūtīm un maigi masējiet ar pieaugošas intensitātes apļveida kustībām, līdz produkts ir iesūcies ādā.

Reklāma
Reklāma

 

Klīniskie pētījumi liecina: divus mēnešus katru dienu lietojot nostiprinošo liftinga krēmu krūtīm Maria Bust it Up, uzlabojās ādas biomehāniskās īpašības, tostarp tā kļuva gludāka, stingrāka un vairāk tonizēta.

 

Sastāvs:

Aqua (water), cocos nucifera (coconut) oil, sasamus indicum (sesame) seed oil, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, centauerea cyanus flower water, glycerin, ceteryl alcohol, ceteryl wheat straw glycosides, cetyl alcohol, butyrosperum parkii (shea) butter, propanediol, alcohol, microcrystalline cellulose, benzyl alcohol, xanthan gum, cellulose gum, sodium dehydroacetate, sodium stearoyl lactylate, onopordum acanthium flover/leaf/stem extract, tocopherol, sodium phytate, citric acid, ruscus aculeatus root extract, sodium hyaluronate, sambucus nigra flover extract, dehydroacetic acid, sodium benzonate, potassium sorbate. 

 

Par ražotāju 

CRB seko līdzi un piemērojas prasību un sertifikācijas standartu izmaiņām, kas veicina bioloģisko 

lauksaimniecību attīstību, ievēro bioloģisko daudzveidību un ir tendēti uz ilgtspējīgu attīstību. Ražotājs 

piedāvā videi draudzīgus ādas kopšanas produktus, kas nākotnē atbildīs COSMOS standartam. 

COSMOS apvieno sešas starptautiskas sertifikācijas organizācijas, nodrošinot vienotus un pārdomātus kritērijus videi draudzīgiem ādas kopšanas produktiem.

 

Ražots Šveicē.

 

 

 

 

Septembrī "Euroaptiekā" - 20% atlaide. Atlaide spēkā tikai MEDUS kartes īpašniekiem.