Modē legingi! Kā un ar ko tos kombinēt? FOTO

Puķaini, apdrukāti, melni, balti.. Jā, legingi joprojām ir modē! Bet ... kā un ar ko kombinēt legingus? Kā pārliecināties, vai legingus var izmantot bikšu vietā? Modes blogere Krista Timze izstrādājusi dažus ieteikumus. Ieskaties!

Legingi ir ērti un viegli nēsājami.Foto: chicous.com

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Legingi ir ērti un viegli nēsājami.Foto: chicous.com

Melni legingi ir klasiskais variants un, jāatzīst, kļuvuši mazliet garlaicīgi. Lai tie neizskatītos tik ierasti, piedāvāju tos kombinēt ar pasteļtoņu apģērbu. Pirmkārt, Jūs droši pasteļtoņus varat kombinēt savā starpā. Otrkārt, melnie legingi šo komplektu uzreiz atdzīvina, citādi tas izskatītos pārāk “saldi”. Treškārt, iesaku kombinēt ar smagnējām sandalēm, kuras ir ļoti aktuālas un lieliski izskatās tieši pie legingiem.

 

 

Ja Jums ir balti legingi, tas ir ideāls variants, lai tos kombinētu ar modernu mini vasaras kleitiņu. Ja ir reizes, ka mini izskatās pārāk izaicinoši, tad šī ir kombinācija, kad varat nebaidīties – izskatīsieties pieklājīgi, eleganti un galvenais traki stilīgi!

 

Sportiskā stila legingus varat pārliecinoši kombinēt ar ko šikāku. Sports + klasika = aktuālākā kombinācija šajā sezonā, tādēļ droši izpaužaties.

 

Ja Jums ir “nude” toņa legingi, tā ir lieliska iespēja atsvaidzināt savu vasaras tēlu ar RETRO. Šī izvēle vienmēr tiek atzinīgi novērtēta, ticiet man.

 

Šogad daudzi dizaineri iedvesmu smēlušies no 1960.gadiem – ziedu raksti, “kaķacs” saulesbrilles un smagnējās sandales, kuras jau pieminējām.

 

Reklāma
Reklāma

Legingi ar apdrukām ir viens no populārājiem variantiem. Un to var saprast, jo tie izskatās vienmēr interesanti un dzīvi mazliet dara “jautrāku”.

 

Tomēr ar šiem legingiem ir arī visgrūtāk, tos grūti sakombinēt. BET iesaku lietas nesarežģīt – izvēlaties vienkāršu, vienkrāsainu blūzi. Pieskaņojot aksesuārus. Ar to būs grūti “aiziešaut garām”.

 

 

Kā pārliecināties, ka legingus droši var valkāt kā bikses?

 

- Ja tiem ir necaurspīdīgs, biezs audums ;

 

- Ja ir kāda apdare, piemēram, kabatas, slēdzēji utt. ;

 

- Arī cena tiem vienmēr būs mazliet “augstāka”.

 

 

Ieteikumus sastādījusi modes blogere, fašioniste Krista Timze.

Foto: chicous.com