10 priekšrocības, kas ir mazu krūšu īpašniecēm

Vīriešu skatījumā mazām, skaisti veidotām sieviešu krūtīm ir vairākas priekšrocības. Pirmkārt, neliela krūts ērti ietilpst vīrieša plaukstā, bet otrkārt, krūtsgaliņš šādai krūtij "raugās" tieši pretim jeb vēl pievilcīgāk - lepni izslējies uz augšu. Tā kā, mīļās sievietes, nevajag kompleksot saistībā ar savu nelielo krūšu izmēru!

Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.moonparlour.lv

 

Šim tematam nolēmām pievērsties, jo dažādos forumos, diskusijās un citās vietnēs internetā visbiežākās tēmas, par ko sarunājas sievietes, ir vingrojumi notievēšanai un kā palielināt krūtis. Izskatās, ka sievietes patiesi ir pārliecinātas, ka vīriešiem patīk skeleta auguma sievietes ar milzu krūtīm.

Nedaudz piebremzējiet! Ir teiciens, ka katrai precei ir savs pircējs. Iespējams, mūsu pieminētās priekšrocības mazām sieviešu krūtīm kādam šķitīs subjektīvas, taču šis raksts būs vairāk domāts kā atbalsts un iedrošinājums tām sievietēm, meitenēm, kuras dēļ saviem nelielajiem krūšu izmēriem izjūt kādu kompleksu. Mēģināsim ieteikt, kā celt savu pašapziņu šajā jautājumā.

Sevi nav jāsalīdzina ar Holivudas zvaigžņu silikona skaistumu. Šīs sievietes ir vien skaisti uzzīmētas kartītes televīzijas ekrānos, bet tu - tā sieviete, kurai uzmanību izrāda "parasti mirstīgie" vīrieši. 

10 priekšrocības, ko gūst mazo krūšu īpašnieces

1. Tev, nelielo krūšu īpašniecei, diezin vai ik rītu būs jāstāv pie spoguļa un jāsatraucas par kārtējās strijas parādīšanos uz tavām krūtīm. Diemžēl, ar gadiem to daudzums nemazinās, bet tieši tev - īpaši arī nepieaug.

2. Krūštruris? Bet kam tev tas patiesībā nepieciešams? Tu arī bez tā vari lieliski iztikt, jo tavas krūtis neizskatīsies nokārušās. Krūsturis mēdz sagādāt daudz neērtību - kaut kur spiest, lencītes nokrīt, vasarā tajos ir karsti. Vai šis nav tavu nelielo krūšu bonuss?

3. Rīta skrējiena laikā ar nelielām krūtīm var iztikt bez liekā "balasta". Turklāt tava mugura ir daudz taisnāka un stāja staltāka, nekā lielo krūšu īpašniecēm. 

4. Sievietes ar nelielām krūtīm daudz komfortablāk jūtas baseinā, ko nevarētu teikt par D, E un F izmēra krūšu īpašniecēm. Lielo krūšu īpašniecēm vienmēr līdzi ir divas "bojas", kas peldēšanās laikā īpašas ērtības nesniedz.

5. Nelielas krūtis - tas vienmēr ir veselīga miega garants. Gan guļot uz sāniem, gan muguras un jo īpaši - uz vēdera. Tev jebkura poza miega laikā ir ērta. Tu gulēšanas laikā neizjūti nekādu diskomfortu. Vai tas nav lieliski?

Reklāma
Reklāma

6. Mazas krūtis - tās ir papildus ērtības seksa laikā - tev derēs jebkura poza. Iedomājies, kādas neērtības var izjust tās sievietes, kurām ir milzu krūtis. Piemēram, rāpus pozā. Viņām savas krūtis patstāvīgi nākas pieturēt, citādi ar pašas krūtīm var saņemt "sitienus" pa zodu.

7. Nelielas krūtis nepaliks nokarājušās pēc mazuļa barošanas, tās praktiski formu nezaudēs.

8. Mazi, vienmēr izcelti krūtsgali. Vai tas nav skaisti? Bez krūštura un plānā krekliņā? Pat lielo krūšu cienītāji tādai sievietei pievērsīs uzmanību.

9. Lielo krūšu īpašniecēm vasarā ir ļoti karsti, zem tām parasti veidojas sviedri, kas izsauc diskomfortu.

10. Tāpat lielo krūšu īpašniecēm bieži rodas problēmas apģērba izvēlē, jo īpaši peldkostīma.

Šīs, protams, nav visas nelielo krūšu priekšrocības, bet tās uzskaitītas pēc vīriešu skatījuma šajā jautājumā. Un atcerieties, ka mazas un skaisti veidotas krūtis patīk ļoti daudziem vīriešiem. Ja neticat vīriešiem, ziniet, ka ir gana daudz lielo krūšu īpašniečuy, kurām apnicis ikdienā nēsāt tādus smagumus, un viņas izvēlas veikt plastiskās operācijas, lai samazinātu savu krūšu apmērus. Un vēl - ir pietiekami daudz Holivudas skaistuļu, kuras nezin kāpēc nav izvēlējušās krūšu palielināšanu kā slavenajai Pamelai Andersonei. Un ne jau tāpēc, ka viņām šādām operācijām pietrūktu naudas. Nē, viņas vienkārši saprot, ka nelielas krūtis ir skaistas un sekuālas. Tāpēc - augstāk krūtis jeb degunu un lepojies ar sava ķermeņa lieliskajiem parametriem!  

 

Sagatavots pēc ārzemju medijos publicētās informācijas.