Mīti un patiesība par sieviešu krūšu izmēriem un izskatu

Kaitinoši, bet sieviešu krūtis ir pirmās, kas reaģē uz svara zudumu. Sākot ievērot kādu diētu, sievietes vienmēr cer uz liekā svara samazināšanu vēdera un augšstilbu zonā, bet tā vietā - mīnus viens krūšu izmērs. Kas tad ietekmē krūšu samazināšanos un palielināšnos? Mēģināsim tikt skaidrībā, kur patiesība, kur mīti par krūšu izmēru izmaiņām. 

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

 

Mīts Nr1. Kāposti, alus un smalkmaizītes palīdz palielināt krūšu apjomus

Alus un miltu izstrādājumi ir kalorijām bagāti pārtikas produkti, turklāt tos patērējot, rodas vēl lielāka ēstgriba. Savukārt krūtis lielā mērā sastāv no taukaudiem, no kā izriet arī teiciens - jo vairāk tu pieņemsies svarā, jo tavs krūšu apjoms palielināsies, diemžēl, arī visās citās ķermeņa vietās tauku pieaugums būs manāms.

Taču kāposts, kā jau visi pārējie dārzeņi, vispār neietekmē krūšu izmērus.

 

Mīts Nr.2 Greipfrūta ekstrakts palīdz saglabāt krūšu apmērus diētas laikā

Šis citrusauglis veicina estrogēna rašanos organismā, kas savukārt veicina parasto un arī vēža šūnu augšanas procesu. taču nevajag arī uzskatīt, ka, ēdot greipfrūtus, tu saslimsi ar vēzi, kā arī to, ka tev izaugs krūtis. 

 

Mīts Nr.3 Ar fizisko slodzi var palielināt krūtis

Daļēji ir taisnība, ka atsevišķi vingrojumi palīdz attbalstīt krūšu muskuļus, tādējādi mēģinot izvairīties no krūšu nokarāšanās. Taču pati krūts nav muskulis un to īpaši trenēt nedrīkst. Un krūtis palielināt ar sporta vingrinājumiem - praktiski tas nav reāli.

 

Reklāma
Reklāma

Mīts Nr.4 No skriešanas un lekšanas krūtis "paceļas" 

Skriešana un lēkāšana uz un no soliņa - labākie vingrinājumi svara samazināšanai. Pareizi izvēlēts tieši sportam paredzēts krūšturis pat var palīdzēt izvairīties no krūšu cilāšanās sportošanas laikā. Taču, kas attiecas uz krūšu "pacelšanu", tad to var tikai panākt, ēdot pīrādziņus, sēžot pie datora un nepareizi kopjot dekoltē zonas ādu.  

 

Kā tad palielināt krūšu izmērus? 

Krūšu palielināšanai visreālākā metode tomēr ir platiskā ķirurģija, nevis aizraušanās ar dažādām mistiskām metodēm. Un mūsdienās krūšu plastiskā ķiruģija jau pieejama ne tikai zvaigznēm, bet praktiski ikvienai sievietei. 

Ja tu tomēr neesi mierā ar savu krūšu izskatu, izvēlies piemērotu, sabalansētu diētu, kas satur visus nepieciešamos vitamīnus, mikroelementus un citas organismam nepieciešamās vielas. Tāpat neaizmisrti par krēmiem, maskām, skrubjiem, masāžu, hidromasāžu, kas palīdzēs ādu krūšu zonā saglabāt ideālā stāvoklī.

 

IZLASI ARĪ: 4 sievišķīgas gudrības, kā nepazaudēt krūtis tievējot

 

Raksts tapis pēc ārzemju medijos publicētās informācijas.