Kā uzklāt dabiski mirdzošo dienas make-up? Videopadoms pa soļiem

Kā panākt, lai āda izskatās izcila? Mirdzošs make-up palīdz ādai izskatīties veselīgai, noņem noguruma pazīmes un bālu ādu. Ieklausies make-up mākslinieces Unas Bernatovičas padomā!

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

1. Uz attīrītas ādas uzklāj tonālo krēmu, kas nosedz ādas nepilnības. Krēmu var likt ar rokām, otu vai sūkli. Var izmantot tehniku, kad krēmu sākumā liek uz pieres T burta vedā, tad klāj uz vaigiem C burta veidā, nobeigumā uz zoda V burta formā. Tad visu savieno. Pirms krēma uzklāšanas neaizmirsti sakratīt pudelīti un arī pirms uzklāšanas uz rokas krēmu sasildīt. Tas ļaus to vieglāk uzklāt. Tonālo krēmu uzklāj pa visu seju un uzlaid arī uz kakla līnijas.

2. Ņem izgaismojošo korektoru. To var izmantot, lai izceltu labākos sejas pantus un noslēptu nelielus defektus. Uzklājot to uz deguna pamatnes, vairāk izcelsies sejas centrs. Ja uzklāsi zem uzacs, vairāk izcelsies uzacs līnija. Ja ieklāsi acs iekšējā stūrī, acs izskatīsies mirdzošāka.

3. Ar šo korektoru var noslēpt nelielus defektus, piemēram, tumšus lokus zem acīm. Krēmu iestrādā ar punkveida kustībām.

4. uz vaigiem uzklāj vaigu sārtumu. Tas piedos sejai veselīgu izskatu.

5. Izvēlies vieglu acu make-up, piemēram, gaišas perlamutra ēnas. Vidējo toni klāj pa visu plakstiņu līdz locījuma vietai un uzpludini nedaudz uz augšu. Tumšāko ēnu klāj gar skropstu līniju. Ārējo stūrīti var nedaudz paplatināt. 

6. Uzklāj skropstu tušu, kas acīm liks izskatīties daudz izteiksmīgākām.

7. Lūpu krāsu izvēlies maigi rozā tonī dabiskam izskatam. Pa virsu var uzklāt nedaudz spīduma. Tas izskatam piedos jutekliskumu.

 

Izmantotie produkti:

"Lumi Magique" tonālais krēms, 9 toņi, 10.99 Ls
"Lumi Magique" izgaismojošais korektors, 3 toņi, 7.39 Ls
"True Match" vaigu sārtums, 4 toņi 7.58 Ls
"Color Riche" acu ēnas E1 "Beige Trench", 7.39 Ls
"Color Riche" lūpu krāsa, 25 toņi, 7.70 Ls
"Glam Shine 6H" lūpu spīdums, 12 toņi, 8.25 Ls

Reklāma
Reklāma

 

Skaties video!

http://www.youtube.com/watch?v=gFdl-Tbzc6w

 

Skaties bildēs "L'Oréal Paris" kosmētiku, kas tika izmantota video padomā!

 

Aicinām pievienoties VIP klubam! www.loreal-paris.lv/vip-club