Aktrise Demija Mūra sadarbībā ar "Oriflame" piedāvā smaržūdeni: "More by Demi"

Katrai dienai ir jābūt īpašai, ar savu noskaņu, dzirksti un sajūtu, kas tevi padara skaistāku,
sievišķīgāku un pievilcīgāku. "More by Demi" smaržūdens dāvā šo sajūtu buķeti: apburošais ilang-ilang, elegantais Sambaka jasmīns un krēmīgais sandalkoks savijas valdzinošā kompozīcijā, kas izstaro Holivudas glamūra pievilcību.

Demija Mūra ir kāpusi pa Holivudas karjeras kāpnēm, kļūstot par vienu no pieprasītākajām aktrisēm pasaulē. Nu viņa piedāvā smaržūdeni More by Demi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Demija Mūra ir kāpusi pa Holivudas karjeras kāpnēm, kļūstot par vienu no pieprasītākajām aktrisēm pasaulē. Nu viņa piedāvā smaržūdeni "More by Demi".

Aromāts būs pieejams pārdošanā, sākot ar oktobra beigām – jautājiet "Oriflame" konsultantiem vai iegādājieties to, reģistrējoties www.oriflame.lv.


"More by Demi" kolekcijas ietvaros ir radīts arī ķermeņa sviests, dušas krēms un izsmidzināms dezodorants. Vēlāk kolekciju papildinās dekoratīvās kosmētikas izlase un eleganti aksesuāri.



Demija Mūra ir kāpusi pa Holivudas karjeras kāpnēm, kļūstot par vienu no pieprasītākajām aktrisēm pasaulē. Viņu mēdz dēvēt arī par mūsdienu stila ikonu. Viņas aktīvā dalība labdarības projektos, kas palīdz sievietēm visā pasaulē pašām būt noteicējām pār savu likteni, kā arī aktrises nenoliedzamais skaistums ir padarījis viņu par iedvesmas avotu daudzām sievietēm. Mūras jaunā kolekcija iemieso spēcīgu, mūsdienīgu sievieti un atspoguļo "Oriflame" mērķi nostiprināt sievietes lomu biznesā. "Oriflame" piedāvā iespēju ietaupīt 23% ikreiz, iegādājoties kosmētiku, vai arī gūt peļņu, pārdodot kosmētiku citiem! Uzziniet vairāk, apmeklējot www.oriflame.lv.

SKATIES VIDEO!

Reklāma
Reklāma


Par Demiju Mūru
Demijas Mūras karjera sākās 1980. gadā, kad viņa piedalījās televīzijas seriāla "Galvenā slimnīca" (General Hospital) filmēšanā. Mūra turpināja filmēties, piedaloties tādās leģendārās filmās, kā "Svētā Elma uguns" (St. Elmo’s Fire), "Daži labi vīri" (A Few Good Men), "Spoks" (Ghost), "Nepiedienīgs piedāvājums" (Indecent Proposal), "Atklājums" (Disclosure), "Kareive Džeina" (G.I. JANE) un vēl daudzās citās.
Pēc īsa pārtraukuma aktrises karjerā, kas tika veltīts trīs meitu audzināšanai, Moore atgriezās uz ekrāniem, filmējoties vairākās filmās: "Čārlija eņģeļi" (Charlie’s Angles: Full Throttle), "Bobby", "Flawless Happy Tears", "The Joneses" u.c.
Viena no viņas pēdējām lomām ir spraigajā trillerī "Riska robeža" (Margin Call), kas saņēmis "Robert Altman Independent Spirit" balvu par labāko aktieru ansambli un, kā minēts žurnālā "New York Magazine", ir "izcilākais veikums viņas dzīvē". Mūra ir debitējusi režisores lomā piecu īsfilmu antoloģijā ar nosaukumu "Pieci" (Five), kurās tiek pētīts, kā krūts vēzis spēj ietekmēt cilvēku dzīves. Pateicoties šim darbam, viņa 2012. gadā tika nominēta Režisoru ģildes balvai.
Šī gada sākumā Demija Mūra parakstīja līgumu ar "Lifetime" par vairāku projektu izstrādi, kļūstot par raidījuma "The Conversation" galveno producenti. Raidījumu vada slavenā fotogrāfe Amanda de Cadenet. Šis sarunu šovs, kurā tiek analizēti aktuālākie jaunumi, piedzīvoja pirmizrādi 2012. gada 26. aprīlī. Tā mērķis ir nodrošināt skatītājiem svaigu un mūsdienīgu slavenību interviju formātu.
Stundu ilgais raidījums ietver atklātas intervijas ar ievērojamām slavenībām un arī pavisam parastām sievietēm, kas apspriež daudz un dažādas tēmas, kas ir aktuālas ikvienai sievietei.
Nākamā loma Demi ir paredzēta filmā "Ļoti labas meitenes" (Very Good Girls) kopā ar Peter Sarsgard, Dakota Fanning un Elizabeth Olsen.
 

Ieskaties: www.oriflame.lv