Uz kura pirksta vislabāk valkāt gredzenu? Rotaslietu maģija

Kāda rotas valkā tikai skaistumam, cita tām piešķir maģisku vērtību. Izrādās, ar maģisku iedarbību bieži vien saista ne tikai rotaslietu formu, materiālu, tajās iestrādāto akmeņu iedarbību un ornamentus, bet arī veidu, kā tās valkā.

FOTO: Shutterstock.com

Uz mazā pirkstiņa gredzenu visbiežāk velk aktrises, dziedātājas, gleznotājas, rakstnieces un citu radošo profesiju pārstāves. Tas nozīmē, ka cilvēkam piemīt mākslinieciskas dotības vai vismaz dumpiniecisks gars vai robežpārkāpējas daba. Gredzens uz mazā pirkstiņa spējot uzlabot komunikācijas spējas un pasargā no dažādām atkarībām. Tāpat, šādi valkāts, tas ietekmē ķermeņa termoregulāciju un normalizē asinsriti.

Uz zeltneša. Šis ir gredzenu visvairāk ekspluatētais rokas pirksts – informācijas nesējs, kas pavēsta apkārtējiem par ģimenes statusu. Pastāv uzskats, ka zeltnesī paslēpta mīlestības artērija, kas caur asinīm kaisli pumpē tieši uz sirdi. Tas tiek skaidrots arī fizioloģiski – zeltnesī atrodas punkti, kas ir atbildīgi par orgāniem, kas darbina seksuālo dzīvi. Tomēr ne jau tikai laulības gredzenu mēdz likt uz šī pirksta. Gredzens uz zeltneša vēsta par valkātāja tieksmi pēc skaistas un nodrošinātas dzīves. Cilvēki, kas valkā gredzenu uz zeltneša, esot apveltīti ar īpaši smalku garšas izjūtu. Nēsājot gredzenu uz zeltneša, tiekot stimulēta arī tievās zarnas darbība un regulēta ķermeņa temperatūra.

Uz vidējā pirksta gredzenu izvēloties likt ārēji pievilcīgas un pašpārliecinātas būtnes, kā arī tās, kuras saista ezoterika un mistika. Gredzena nēsātāja apzinās savu pievilcību un nebaidās to parādīt apkārtējai pasaulei, taču to dara mierīgi, ar šarmu un pašcieņu. Stāsta, ka šādi valkāts gredzens mazinot dzīvē ķibeles. Piemēram, to varot uzvilkt šajā pirkstā tad, kad jāpārvar kādas grūtības – gredzens stimulējot asinsriti un ietekmējot nervu sistēmu.

Uz rādītājpirksta gredzenu izvēlas likt ar stipru gribu, lepnumu un varaskāri apveltītas personības. Uz labās rokas rādītājpirksta uzvilkts gredzens liecina par spēju būt izlēmīgai un var nest veiksmi biznesā. Savukārt no būtnes, kurai gredzens rotā kreisās rokas rādītājpirkstu, varot sagaidīt histērisku reakciju. Šādiem cilvēkiem varot būt arī lielummānija. Ieteicams uz šā pirksta gredzenu likt tad, ja cilvēks nejūtas par sevi pārliecināts. Fizioloģiski šādi valkāts gredzens ietekmējot resnās zarnas darbību.

Uz īkšķa gredzenu vairāk mēdz nēsāt vīrieši. Jau no antīkajiem laikiem īkšķis bijis falla simbols. Uz šī pirksta uzlikts gredzens liecinot par cilvēka vēlmi pašrealizēties, sevišķi seksuālajā dzīvē. Tomēr ir vēl kāda būtiska iezīme – gredzens uz īkšķa spējot savaldīt temperamentīgas būtnes un mazināt to agresiju. Fizioloģiski tas ietekmējot plaušu darbību.

Sudraba brīnumainā iedarbība. Gribi tici, negribi – netici!
- Emocionālām būtnēm nav ieteicams valkāt sudraba rotaslietas, jo tās var vēl vairāk pastiprināt emocionalitāti. Ar spēcīgu intuīciju apveltītām personām sudrabs palielina intuitīvās spējas.
- Sudrabs spēj atvairīt dažādas slimības un pasargāt no ļaunuma. Tas uzsūc toksīnus un, skābekļa ietekmē oksidējoties, kļūst melns. Tas varot liecināt par nopietnām veselības problēmām vai tad, ja valkājot zaudē spožumu, iespējams, norāda, ka no citu cilvēku puses uzglūn skaudība un nenovīdība.
- Sudrabs spēj norādīt uz iekšējām enerģētiskām svārstībām. Piemēram, ja no sudraba uz ķermeņa paliek melna svītra, tas varot liecināt, ka rotu valkātājā aktivizējušies tumšie spēki.

Ko atklāj laulības gredzens
- Pāri, kas izvēlējušies šaurus laulības gredzenus, ir viens otram uzticīgi, tomēr viņiem jāuzmanās no rutīnas, kas var bojāt attiecības.
- Platus laulības gredzenus valkājot par attiecībām nepārliecināti pāri.
- Dažādus rakstus un gravējumus laulības gredzenos visbiežāk iestrādā kaislē degoši un mīlestības nepiesātināmi pāri.

Rotu izvēle pēc zodiaka. Ko ieteicams valkāt?
Auns – auskarus un matu sprādzes.
Vērsis – kaklarotas ar dārgakmeņiem.
Dvīnis – gredzenus, pulksteņus, ķēdītes ap roku.
Vēzis – kaklarotas, piespraudes – rotas, kas nēsājamas tuvu sirds rajonam.
Lauva – dažādas rotaslietas, bet ieteicams, lai tās būtu no zelta.
Jaunava un Svari – jostas ar metāla sprādzēm, dekoratīvas pogas.
Skorpions – gredzenus.
Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs un Zivis – gredzenus un ķēdītes, arī kā pēdu rotas.

 

www.kasjauns.lv

Reklāma
Reklāma